Recepţie cu fast la Buckingham, pentru actorii nominalizaţi la premiile BAFTA

După decernarea premiilor Academiei Britanice de Film, actorii de prim rang ai Marii Britanii au fost primiţi cu fast la Palatul Buckingham de regină şi de soţia prinţului William, Kate Middleton. Printre invitaţi s-au numărat regizorul Steve McQueen şi actriţa Helen Mirren, ambii laureaţi ai galei BAFTA din acest an.

RomaniaTV.net
18 feb. 2014, 07:34
Recepţie cu fast la Buckingham, pentru actorii nominalizaţi la premiile BAFTA

Regina Marii Britanii s-a plimbat cu graţie printre cele 250 de vedete prezente la recepţie, făcând glume şi schimbând câteva vorbe cu fiecare invitat. Când l-a întâlnit pe Steve McQueen, regizorul peliculei „12 ani de sclavie”, marele câştigător ai galei BAFTA din acest an, regina i-a mărturisit unde îşi ţine trofeul primit din partea Academiei de Film.

Regina a primit anul trecut un premiu BAFTA pentru contribuţia adusă industriei de film şi cinematografie din arhipelagul britanic.

Cea mai aşteptată întâlnire a serii a fost cea dintre regină şi actriţa Helen Mirren, care a interpretat rolul suveranei atât pe marele ecran, cât şi pe scenă.

De altfel, duminică seară, când Helen Mirren a primit un premiu BAFTA pentru întreaga carieră, prinţul William a făcut o glumă cu referire la rolurile interpretate de actriţă.

Kate Middleton, care a însoţit-o pe regină la recepţie, a recunoscut că soţul ei, William, a întrebat-o dacă nu cumva gluma era prea deplasată.

La evenimentul de la Palatul Buckingham au participat vedete cunoscute precum Helen Bonham Carter, Joan Collins şi Henry Hill.