Reciclare: 8 lucruri pe care să nu le arunci niciodată

Doar pentru că un obiect şi-a terminat misiunea asta nu înseamnă că trebuie aruncat la gunoi. Iată câteva modalităţi de reciclare a lucrurilor care te vor ajuta să economiseşti o mulţime de bani.

RomaniaTV.net
17 oct. 2016, 07:40
Reciclare: 8 lucruri pe care să nu le arunci niciodată

Pungi de hartie

Pastreaza pungile de hartie pe care le-ai capatat dupa o repriza de cumparaturi pentru a le folosi in zilele ploioase. Taia-le in mai multe bucati apoi pune-le in incaltarile umede. Bucatile de hartie vor absorbi umezela ceea ce va ajuta ca lucrurile sa se usuce mai repede astfel incat sa nu le fie afectata forma. Si, spre deosebire de ziare, pungile de hartie nu vor transfera cerneala in materiale atunci cand sunt ude.

Citeşte şi  Ce poţi face cu o baterie. 7 idei ingenioase VIDEO

Faianta sparta

Cand plantele din ghiveci stau pentru prea multa vreme intr-un pamant ud tot timpul nu doar ca le cresc radacinile insa fac si mucegai. Ridica radacinile plantelor din interior si imbunatateste drenajul prin adaugarea unor bucati sparte de faianta la fundul ghiveciului. Pentru un rezultat mai bun aranjeaza 1-3 bucati asigurandu-te, in acelasi timp, ca gaura de scurgere nu este acoperita. Apoi adauga pamantul, pune planta si pune si restul de pamant.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO