Recidivistul care a bătut şi tâlhărit o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia cere arest la domiciliu

Recidivistul periculos, trimis în judecată pentru tâlhărie calificată, după ce a agresat o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia şi a deposedat-o de bunuri, vrea să fie arestat la domiciliu. 

RomaniaTV.net
18 apr. 2019, 08:20
Recidivistul care a bătut şi tâlhărit o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia cere arest la domiciliu

Autorul tâlhăriei din scara unui bloc din Alba Iulia, Drăgoi Nicolae, a fost trimis în judecată de procurori pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia în 12 decembrie 2018. Agresiunea a avut loc în 17 noiembrie 2018, în scara unui bloc din Alba Iulia. Potrivit anchetatorilor, în timp ce aşteptau ascensorul din scara unui bloc, bărbatul a lovit-o cu pumnul pe o tânără în vârstă de 20 ani, fata pierzându-şi cunoştinţa. După ce a trântit-o la pâmânt, bărbatul i-a furat telefonul mobil şi portofelul, apoi a fugit. Tâlharul a fost prins după 2 zile, apoi arestat preventiv. 

Drăgoi Nicolae este recidivist, el fiind condamnat în mai multe dosare penale pentru comiterea de infracţiuni grave, printre care furt calificat şi tentativă de viol în stare de recidivă, tâlhărie şi vătămare corporală.

Bărbatul a comis tâlhăria din scara unui bloc din Alba Iulia la scurt timp după ce fusese eliberat din închisoare.