Reclama care pune pe jar Casa Albă Obama, comparat cu Hitler şi Stalin VIDEO

Un videoclip publicitar al unei companii americane de armanent în aşează pe preşedintele american Barack Obama alături de Hitler şi Stalin considerând că legislaţia de control al armelor, susţinută de Obama, este acelaşi lucru cu confiscarea armelor la care au procedat dictatorii amintiţi atunci când erau la putere.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 12:45
Reclama care pune pe jar Casa Albă Obama, comparat cu Hitler şi Stalin VIDEO

Reclama USAAmmo arată poze de tip side-by-side cu Obama şi Hitler, Stalin şi alţi dictatori care au comis atrocităţi în această lume. Materialul, care este însoţit de un clip video, avertizează că, în Statele Unite, controlul armelor este iminent şi că cetăţenii americani ar putea deveni victimele opresiunilor de stat dacă nu li se va mai permite să se apere, scrie Gândul.

În ceea ce-l priveşte, Trace Williams, director de operaţiuni la USAAmmo, a apărat reclama ce a fost trimisă prin email luni. El a declarat pentru CBS Washington că „Obama şi aghiotanţii lui violează drepturile americanilor de a deţine arme”.

„Este împotriva armelor şi este în mod evident un socialist care le bagă pe gât americanilor reforma sistemului de sănătate”, a afirmat Williams.

„Exact în acelaşi mod au venit la putere şi persoanele din acestă reclamă”, a subliniat el. În fine, responsabilul a precizat că nu regretă că l-a comparat pe Obama cu acei dictatori şi că compania sa a primit un „sprijin incredibil” de la lansarea reclamei.