Reclama de milioane de euro la Samsung Galaxy S7, difuzată la Oscar 2016

Când vine vorba de promovare, Samsung nu se dă în lături să investească milioane de euro pentru a apărea la decernarea premiilor Oscar. Anul acesta, gigantul a surprins publicul cu un spot publicitar cu vedete. Totuşi, potrivit Noobz.ro, reclama nu a avut acelaşi impact pe care l-a avut selfie-ul cu Galaxy Note 3 realizat de Ellen De Generes în 2014.

29 feb. 2016, 15:09
Reclama de milioane de euro la Samsung Galaxy S7, difuzată la Oscar 2016

Imaginea a obţinut 225.000 de tweet-uri pe minut, un record care a fost depăşit azi noapte de Leo DiCaprio care a primit trofeul, reuşind să genereze 440.000 de tweet-uri într-un singur minut.

Samsung, în schimb, nu a depăşit momentul creat de Ellen acum 2 ani de zile, dar reclama publicitară de 90 de secunde a reuşit să capteze atenţia publicului aşa cum nu ne-am fi aşteptat şi, cu siguranţă, impactul va fi unul pe termen lung.

În clip apar Lil Wayne, Wesley Snipes, Doc Rivers, James Harden şi William H. Macy, cel din urmă prezentând dispozitivul de realitate virtuală Samsung, Gear VR, pe care îl va deţine GRATUIT fiecare utilizator care va face precomandă la Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge până în data de 11 martie.

Reclama este distractivă şi prezintă dispozitivele Samsung în comparaţie cu unele produse de la competitorii Apple, LG şi Motorola, care par să nu ofere experienţele ideale de utilizare, aşa cum o fac flagship-urile lansate de Samsung la Mobile World Congress 2016.

Vezi aici spotul publicitar de milioane de euro prin care Samsung a promovat Galaxy S7 şi S7 Edge la Oscar 2016.