Reclamaţia anului la 112. S-a furat mortul de la morgă pentru ajutorul de înmormântare! Ce sumă urma să încaseze

Publicat: Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 20:07 // Actualizat: Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 20:07 // Sursa: romaniatv.net

O femeie din Huşi a sunat la 112 şi a reclamat faptul că un bărbat de 37 de ani, Marin Lila, i-a furat mortul chiar de la morgă, cu scopul să încaseze ajutorul de înmormântare. Bărbatul se apără și susține că a vrut să facă o faptă creștinească, dar a fost chemat la poliție să dea explicații.

Mihai Gorgan, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a decedat pe 7 decembrie la spitalul din Huși. El a fost scos de la morgă de Marin Lila, un bărbat cu care nu este rudă în niciun fel, dar care a vrut să îl îngroape "creștinește".

"Eu nu puteam să scot mortul de acolo, dar mi s-a spus că dacă aduc o rudă, un nepot, ceva, îl voi putea lua. L-am căutat pe nepotul lui, unul Iorga, şi l-am dus acolo. Acesta a semnat că nu vrem necropsie, că ştim de ce boală a murit şi vrem doar să îl luăm aşa. S-au fãcut actele şi ni l-au dat. Le-am spus că nu am maşină mai mare, dar îl duc aşa, cum pot, în maşina mea mică. Am legat sicriul, ca să nu cadă, normal", spune Marin Lila

Şi-a strâns de gât iubita şi s-a culcat lângă ea. Ce s-a întâmplat când s-a trezit este şocant

Bărbatul a luat mortul cu sicriu cu tot și l-a urcat în mașină. Însă, cum vehiculul său era mult prea mic, mortul a fost plimbat prin oraş cu un sfert din raclă în afara mașinii. După ce a plecat de morgă, bărbatul a ajuns cu defunctul la capelă. Aici s-a întâlnit cu rudele victimei care l-au acuzat că a furat mortul: "Aici a fost scandal. Că eu l-am depus acolo, i-am adus icoană, tot. Stăteam la priveghi. A venit în capelă cu mare scandal fratele soţiei, care a spus că imediat să îi dau certificatul de deces. M-a acuzat că am furat mortul, ca să încasez ajutorul de înmormântare. Eu i-am spus că am vrut să fac o faptă bună iar el, în loc să îmi mulţumească, vine să mă batã? Nu e frumos!".

Soția și cumnatul lui Mihai Gorgan l-au reclamat pe Marin Lica la Poliție. Nu pentru faptul că ar fi răpit mortul, ci pentru certificatul de deces. Pe baza certificatului de deces se poate încasa un ajutor de înmormântare în valoare de peste 5.000 de lei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
112 husi Marin Lila Mihai Gorgan mort mort furat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H