Reclamaţii ABERANTE depuse de alegători la Biroul Electoral Central: „Mi-au fost furate like-urile”

Campania electorală le-a dat liber românilor la reclamaţii către Biroul Electoral Central. Pe masa judecătorilor au ajuns cele mai trăsnite nemulţumiri ale alegătorilor. Au fost români care au cerut judecătorilor să monitorizeze Facebook-ul ca să nu le fie furate like-urile de către candidaţi, sau să amâne alegerile pe motiv că cei bogaţi în "inteligenţă superioară" nu pot candida.

26 oct. 2014, 09:15
Reclamaţii ABERANTE depuse de alegători la Biroul Electoral Central: „Mi-au fost furate like-urile”

Un cetăţean cere judecătorilor să stea toată ziua pe Facebook. Acesta reclamă folosirea abuzivă a conturilor de Facebook în campanie, după ce a sesizat că un prieten apărea susţinător al unui candidat pe care, de fapt, îl antipatiza. Precaut, românul cere monitorizarea abuzurilor, ca nu cumva prietenii săi să descopere că este susţinătorul vreunui candidat fără voia sa.

Un alt cetăţean este atât de supărat că nu poate candida încât cere nici mai mult nici mai puţin decât anularea alegerilor, pe motiv că legea permite numai celor bogaţi financiar să candideze, şi nu şi celor bogaţi în „inteligenţă superioară” precum este el.

Şi tot despre anularea alegerilor vorbeşte şi reprezentantul unui ONG, care reclamă că prezidenţiabilii ne consumă inutil timpul şi energia, căci promit lucruri pe care nu le stăpânesc şi colindă nonşalant ţara în funcţie de buget.

Culmea cererilor vine de la alegătorul care ar vrea ca judecătorii BEC să îl ajute la restituirea Regatului daco-getic-trac-barbar român şi care spune că şi-ar dori să conducă ţara de la Ocolul silvic de la Reşiţa, care ar putea deveni Palatul Cotroceni din mijlocul pădurii.

Concluzia îi aparţine unui alt alegător, care ne îndeamnă să alegem un preşedinte cerebral, şi nu unul stradal.