RECOMPENSĂ în bani pentru elevii de 10 de la BAC şi Evaluarea Naţională

Opt elevi care au obţinut media 10 la evaluarea naţională şi şase elevi care au avut media 10 la examenul de bacalaureat au primit câte 2.000 de lei de la Consiliul Judeţean Cluj, iar directorii unităţilor şcolare în care au studiat elevii respectivi au primit diplome de excelenţă.

RomaniaTV.net
16 iul. 2012, 14:18
RECOMPENSĂ în bani pentru elevii de 10 de la BAC şi Evaluarea Naţională

Absolvenţii care au obţinut media 10 la evaluarea naţională şi la examenul de bacalaureat au primit, luni, din partea Consiliului Judeţean Cluj, câte 2.000 de lei.

Este vorba despre opt elevi care au susţinut evaluarea naţională şi de şase candidaţi la examenul de bacalaureat.

De asemenea, preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a oferit diplome de excelenţă directorilor unităţilor în care au studiat respectivii elevi.

„Doresc să le urez felicitări elevilor şi părinţilor lor, dar şi şcolii din care provin. Ne mândrim cu ei şi ne bucură că au reuşit să facă Clujul să fie mândru de rezultatele obţinute”, a spus Horea Uioreanu.

Dacă elevilor li s-a acordat un sprijin material, directorilor şcolilor şi liceelor care au pregătit elevii de 10, preşedintele CJ, Horea Uioreanu, le-a promis că în momentul în care se va discuta despre repartizarea sumelor destinate învăţământului, în bugetul pe anul 2013, se va ţine cont de aceste performanţe.