Record absolut la vânzarea de burgeri în ziua deschiderii Vkusno & tochka, succesorul McDonald’s din Rusia! Ruşii au cumpărat nu mai puţin de 120.000 de hamburgeri într-o singură zi

Vkusno & tochka (”Delicios şi punct”) a vândut aproape 120.000 de hamburgeri în ziua deschiderii în Rusia. Lanţul de restaurante fast-food a doborât, astfel, un record de vânzări.

23 iun. 2022, 14:04
Record absolut la vânzarea de burgeri în ziua deschiderii Vkusno & tochka, succesorul McDonald’s din Rusia! Ruşii au cumpărat nu mai puţin de 120.000 de hamburgeri într-o singură zi

În prima zi, am vândut aproape 120.000 de hamburgeri. Nu am văzut niciodată o astfel de cifră de afaceri într-o singură de când McDonald’s operează în Rusia”, a declarat Oleg Paroev, directorul companiei, pentru Reuters.

La mijlocul lunii iunie, 50 de restaurante Vkusno & tochka s-au redeschis la Moscova şi împrejurimi, după trei luni de zile în care au fost închise în semn de protest faţă de declanşarea războiului din Ucraina. Paroev a mai spus că nu crede că cererea va fi la fel de ridicată şi în zilele următoare, dar speră să depăşească obiectivul de creştere stabilit de noul proprietar, Alexander Govor, chiar înainte de termen.

McDonald’s din Rusia a dat lovitura! Record-absolut de burgeri vânduţi în ziua deschiderii

Govor intenţionează să deschidă 1.000 de restaurante în patru-cinci ani, comparativ cu cele 850 de restaurante care erau deschise în trecut sub brandul McDonald’s. Alexander Govor a cumpărat în jur de 700 de restaurante, a mai spus Oleg Paroev.

Citeste si Client al versiunii ruse a McDonalds. Cum arată cartofii prăjiţi şi burgerii, care sunt preţurile GALERIE FOTO

Creşterea noului grup s-ar putea confrunta, totuşi, cu unele probleme. Una dintre acestea ar fi lipsa din meniu a produselor emblematice ale McDonald’s, precum McFlurry şi Big Mac.

Am fost nevoiţi să retragem anumite produse pentru că aveau o conexiune prea strânsă cu McDonald’s, precum McFlurry şi Big Mac. Este o pierdere mare”, a recunoscut Oleg Paroïev.

Şi Coca-Cola va dispărea în curând din Rusia. Stocurile celei mai consumate băuturi acidulate din lume sunt pe cale să se epuizeze, iar compania caută un nou furnizor de băuturi. Înfiinţarea noului brand va dura, dar Oleg Paroev este optimist.

Oaspeţii noştri se vor obişnui cu noul nume”, crede directorul executiv al Vkusno & tochka.

Citeste si VIDEO viral. Cum le mulţumeste o influenceră din Rusia americanilor, pentru închiderea McDonalds, KFC şi Coca Cola. „Până la vară devenim mai frumoşi şi mai puternici. Acum mă duc să-mi hrănesc ursul”