Client al versiunii ruse a McDonalds. Cum arată cartofii prăjiţi şi burgerii, care sunt preţurile GALERIE FOTO

Primele 15 restaurante ale fostului lanț „McDonald’s” s-au redeschis la Moscova și regiunea capitalei Rusiei sub noua denumire care s-ar traduce în română prin „Gustos şi atât”.

14 iun. 2022, 14:29

Prima impresie la intrarea într-un astfel de fast-food este că este într-adevăr diferit faţă de ce era McDonalds, nu doar ca urmare a noilor culori, ci și din punct de vedere al ambalării, aspectului și servirii alimentelor, în timp ce şi meniurile sunt mai ieftine. Sigla lanţului nu este imprimată pe ambalaj, în timp ce culoarea verde domină în restaurantul propriu-zis. Meniul, numele și tot ce necesită a fi scris pentru consumatori sunt tipărite în limba rusă.

Nu este același lucru pentru mine. Aștept cu nerăbdare să mănânc din nou fast-food, iubesc această mâncare, dar este diferit. Poate că este doar un sentiment subiectiv„, spune B. M. (38 ani). El fost aici la prânz cu copiii și spune că băieții au observat schimbarea. „După ce le-am cumpărat îngheţată şi au gustat, copiii m-au întrebat dacă au înghețată „veche”. Asta spune multe ”, a mai dezvăluit acesta.

Citeşte şi VIDEO viral. Cum le mulţumeste o influenceră din Rusia americanilor, pentru închiderea McDonalds, KFC şi Coca Cola. „Până la vară devenim mai frumoşi şi mai puternici. Acum mă duc să-mi hrănesc ursul”

Deocamdată, meniul complet obişnuit de la McDonald’s nu va fi disponibil pentru vizitatorii „Gustos și atât”, iar conducerea lanțului a explicat că asta se va întmpla din cauza dificultăților logistice, precum și a faptului că la unele produse aspectul și tehnologia lor de producție au o legătură directă cu marca McDonald’s. „Vreau să vă promit că în viitorul foarte apropiat vom avea înlocuitori demni pentru aceste produse, pe care sunt sigur că le vor aprecia clienţii noştri”, spune CEO-ul companiei ruseşti.

Un cheeseburger dublu costă 129 de ruble (2,31 dolari), comparativ cu aproximativ 160 la McDonald’s și un burger cu pește pentru 169 de ruble, comparativ cu aproximativ 190 cât costa anterior. De asmenea, o porţie de şase porţii de nuggets costă 1,2 dolari

Citeşte şi Povestea de succes a lui Nick Mocuţa, milionarul care a dormit pe bănci când a ajuns în SUA. „La McDonalds le spuneam să nu-mi pună brânză în burger, să nu mă taxeze în plus”