Record absolut: Senatorul PDL Alin Tişe a depus 462 de amendamente la legea bugetului

Publicat: Luni, 25 Noiembrie 2013 12:08 // Actualizat: Luni, 25 Noiembrie 2013 12:25 // Sursa: romaniatv.net

Senatorul PDL Alin Tişe a depus 462 de amendamente pentru modificarea proiectului de lege al bugetului de stat pentru anul 2014, potrivit Agerpres.

Foto: evz.ro

'În calitate de senator de Cluj am depus o serie de amendamente pentru proiectul de lege al bugetului aferent anului 2014, amendamente pentru judeţul nostru, justificate, de care Clujul are nevoie. În total sunt 462 amendamente, pregătite din timp, pentru alocarea de resurse financiare în vederea dezvoltării lucrărilor din judeţul Cluj. Unele sunt pentru continuarea unor lucrări începute, iar altele pentru începerea lor', a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, Alin Tişe.

El a mai spus că, printre altele, a depus amendamente pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă Cluj, continuarea lucrărilor la pista de decolare - aterizare de 3.500 de metri la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, Construcţia Hidrocentralei Tarniţa Lăpuşteşti, continuarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, Centura ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca, continuarea proiectului Sală polivalentă Cluj-Napoca, modernizare de străzi în municipiul Cluj-Napoca, continuarea proiectului Filarmonicii Cluj-Napoca, proiectul Cluj Napoca - Capitala Europeană a Tineretului în 2015, proiectul  Cluj-Napoca - Capitala Culturală Europeană 2021, extinderea Parcului Industrial Tetarom III.

 

VEZI SI:

Guvernul a aprobat proiectul privind descentralizarea pe care îşi angajează răspunderea în Parlament

 
loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alin Tişe amendament buget decret lege pdl
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 nov 17:20
...a depus 462 de amendamente pentru modificarea proiectului de lege al bugetului de stat pentru anul 2014, potrivit Agerpres. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.7216
RON
26 Aug
noapte 20 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H