RECORD MONDIAL: Au bătut tobele FĂRĂ ÎNTRERUPERE timp de 64 de ore VIDEO

Soldaţii Marinei Regale britanice au stabilit recordul mondial la bătutul tobelor fără întrerupere. Ei au reuşit să bată toba timp de 64 de ore, stabilind astfel un nou record mondial în materie.

03 mai 2014, 18:47

O echipă de 55 de militari din Marina Regală a început să bată la tobe miercuri şi au încheiat „operaţiunea” sâmbătă, la ora locală 11:30, după ce au evoluat incontinuu timp de 64 de ore, stabilind astfel un nou record mondial.

Precedentul record a fost de numai 28 de ore şi 19 minute şi le-a aparţinut elevilor de la o şcoală americană din Michigan, reaminteşte The Sun.

Vezi şi Recordul mondial la flotări pe dosul palmei, obţinut de un jandarm român VIDEO

Fericitul eveniment s-a încheiat cu o ceremonie organizată în faţa Turnului Londrei, unde ofiţerii de Marină au dat o reprezentaţie în faţa publicului entuziasmat de prestaţia lor formidabilă. Ultima bătaie i-a aparţinut caporalului Stuart Warmington, care a ridicat mâinile în aer după aceea, în semn de victorie, spre extazul publicului.

El a fost şi cel care a avut ideea organizării acestui eveniment. „Eram atât de emoţionat, pentru că eram toboşarul care trebuia să dea ultima bătaie. Nu mă aşteptasem la asta. Îmi era teamă că nu am să reuşesc să rezist, dar am reuşit. A fost fantastic!”, a mărturisit Warmington.

Numărul de 64 de ore de bătut tobele a fost ales de către soldaţii regali în mod simbolic, acest număr aducând aminte de anul în care a fost înfiinţat corpul de Infanterie al Marinei Regale: 1664.