Rectorul SNSPA, discuţie cu şefa FMI despre rolul universităţilor în buna guvernare

Publicat: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020 13:00 // Actualizat: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020 13:00 // Sursa: romaniatv.net

Rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, Remus Pricopie, a avut vineri, la Washington, o întrevedere cu directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Kristalina Georgieva.

Remus Pricopie, fost ministru al Educației și rector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) s-a întâlnit vineri, 10 ianuarie 2020, cu directorul general al Fondului Monetar Internațional (FMI), Kristalina Georgieva, la sediul central din Washington D.C.

Potrivit SNSPA, "discuțiile purtate au vizat rolul universităților în formarea specialiștilor în administrație și structurile centrale ale guvernelor. De asemenea, discuțiile au subliniat importanța implicării mai accentuate a universităților și instituțiilor europene și internaționale în proiectarea și implementarea unor politici publice realiste și sustenabile."

La întâlnire a participat și Liviu Voinea, reprezentantul României la Fondul Monetar Internațional, Senior Advisor al Directorului Executiv al FMI.

Kristalina Georgieva, fost comisar european pentru cooperare internaţională şi dezvoltare, respectiv buget şi resurse umane, și fost CEO al Băncii Mondiale, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al SNSPA, în luna mai 2019.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
FMI Kristalina Georgieva Remus Pricopie SNSPA
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H