Redacţia pariuri1x2.ro caută al treilea bilet câştigător consecutiv. Astăzi, fotbal şi tenis

Propunerea de bilet a zilei de joi ne-a adus pe plus fara nicio emotie. In Austria Viena – Salzburg varianta ”ambele marcheaza” a fost castigatoare inca de la pauza, cand gazdele conduceau cu 2-1. De asemenea, in finala Cupei Danemarcei Brondby a trecut ajuns repede la 4 cornere, cele de care aveam nevoie pentru inca o zi cu profit! Pentru al 3-lea bilet castigator consecutiv, redactia www.pariuri1x2.ro pariaza pe tenis si fotbal. 

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 08:55
Redacţia pariuri1x2.ro caută al treilea bilet câştigător consecutiv. Astăzi, fotbal şi tenis

Biletul zilei

De la ora 15:00, Nishikori si Misha Zverev isi dau intalnire in semifinalele turneului de la Geneva. Japonezul este favorit cert la victorie, una pe care, probabil, o va si obtine. Sa nu neglijam, insa, replica experimentatului jucator german.

Pariurile din fotbal sunt pe goluri. Mizam pe cel putin doua in Horn – LASK Linz, meci de importanta maxima pentru formatia gazda. Horn are o singura sansa de a evita retrogrdarea, iar aceasta impune un succes contra liderului din Erste Liga. LASK este promovata de etape bune in esalonul de elita al fotbalului austriac.

In Serie B avem meci in barajul de promovare in Serie A. Carpi si Frosinone nu vor fi dispuse sa riste prea multe in aceasta prima mansa. Varianta propusa de noi, sub 3 goluri asiatic, ar fi fost castigatoare lejer si in meciurile directe din sezonul regular, care au consemnat o singura modificare a tabelei, cea reusita de Frosinone in partida de pe teren propriu. 

Biletul Zilei

15:00, Zverev M. – Nishikori K., peste 18.5 game-uri

20:30, Horn – LASK Linz, peste 1.5 goluri

21:30, Carpi – Frosinone, sub 3 goluri asiatic

 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: