Reduceri de 50% pentru îndrăgostiții care vor să plece în Antalya. Vezi oferta

Paravion.ro lansează cu ocazia Valentine's Day campania “Reduceri din [email protected]”, prin care oferă discount-uri de 50% pentru anumite pachete de vacanță.

RomaniaTV.net
13 feb. 2012, 11:43
Reduceri de 50% pentru îndrăgostiții care vor să plece în Antalya. Vezi oferta

În cadrul campaniei, clienții Paravion.ro vor beneficia de prețuri reduse la jumătate pentru una din cele mai apreciate destinații turistice: Antalya. Astfel, un pachet de 7 nopți all inclusive la un hotel de 3 stele care constă în cazare, transport cu avionul (taxele de aeroport sunt incluse) și transfer aeroport-hotel-aeroport poate fi achiziționat cu doar 195 de euro/persoană (față de 390 de euro în mod normal).

O vacanță all inclusive la un hotel de 4 stele, care include 7 nopți de cazare, transport cu avionul (taxele de aeroport sunt incluse) și transfer aeroport-hotel-aeroport va costa 210 de euro (comparativ cu un preț de listă de 420 de euro).

Campania “Reduceri din [email protected]” va începe marți, 14 februarie, la ora 00:00 fiind valabilă 24 de ore și doar în limita stocului disponibil.

Lansată în 2005, Paravion.ro este prima agenție românească de servicii turistice online. Începând din mai 2010, Paravion.ro face parte din Grupul Happy Tour, liderul companiilor de turism din România, integrare care a urmărit dezvoltarea celui mai complex și mai important furnizor de servicii de turism din România.