Reduceri la vacanţele de vară. VEZI OFERTA

Dacă vă doriţi o vacanţă de vară ieftină, acum este momentul să faceţi rezervarea. Cei care îşi plătesc integral pachetul turistic până la 31 martie, beneficiază de reduceri de până la 30% pentru sejur.

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 07:18
Reduceri la vacanţele de vară. VEZI OFERTA

Au mai rămas doar câteva săptămâni în care puteţi prinde reduceri de până la 30% la vacanţele rezervate în hotelurile româneşti. Discount-urile se oferă celor care plătesc integral sejurul până la 31 martie la Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi nu direct la hoteluri.

Oferta cuprinde hoteluri de la două la cinci stele din staţiunile de pe litoral, de la munte, balneare şi din Delta Dunării. Astfel, pentru cinci nopţi de cazare cu demipensiune într-un hotel de trei stele din Mamaia veţi plăti 970 de lei, în loc de 1.160. Dacă preferaţi muntele, acelaşi pachet de cinci nopţi, dar doar cu mic dejun inclus la un hotel de patru stele din Poiana Braşov vă va scoate din buzunar 785 de lei, în loc de 826.

Cei care nu sunt încă hotărâţi unde să meargă în vacanţă, se pot inspira de la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, care va avea loc peste trei săptămâni.