Reduceri mari pentru cei care vor să-şi reamenajeze locuinţa. La Romexpo are loc târgul de mobilă

Reduceri mari pentru cei care vor să-şi cumpere ceva nou în casă de sărbători. Producătorii de mobilă s-au adunat într-o expoziţie în care au adus cele mai noi piese de mobilier, care în aceste zile au parte şi de reduceri semnificative.

RomaniaTV.net
26 mart. 2015, 14:35
Reduceri mari pentru cei care vor să-şi reamenajeze locuinţa. La Romexpo are loc târgul de mobilă

Producătorii de mobilă s-au adunat într-o expoziţie în care au adus cele mai noi piese de mobilier. Stilul vintage se poartă acum mai mult ca niciodată, aşa că şi producătorii au adoptat acestă tendinţă.

„În materie de mobila mai ales mobila din lemn masiv se poarta, culorile deschise. Noi am venit cu un dormitor din lemn masiv si culoarea crem se poate decora foarte frumos cu elementele potrivite”, a declarat un producator mobila.

Decoraţiunile sunt foarte importante şi trebuie să le acordaţi mare atenţie.

„Stilul shabby chic care acum cativa ani era la inceput acum se poarta foarte mult. Într-o perioada de criza cand oamenii nu mai au bani sa cumpere apartamente sau case fiecare a inceput sa-si amenajeze caminul. OK, n-ai bani sa te muti de la 3 la 4 camere, dar poti sa te simti bine cand ajungi acasa”, a spus un vanzator decoratiuni.

Există şi o soluţie pentru cei care nu vor să renunţe la mobila veche: pictorii.

Târgul de mobilă de la Romexpo este deschis până duminică.