Reduceri uriașe la Dedeman. Trei electronice cu rating bun, disponibile la ofertă

Tot mai multe reduceri la electronice și electrocasnice fac cu ochiul consumatorilor români. Ofertele de Black Friday au început deja la mai multe magazine.

01 nov. 2022, 15:38

Dedeman, spre exemplu, vine cu noi reduceri la produsele din catalog, chiar dacă nu a început încă oficial reducerile de Black Friday. Trei electronice, care au primit recenzii foarte bune din partea utilizatorilor, sunt disponibile acum la un preț extrem de mic comparativ cu cel inițial.

Spre exemplu, o cameră de supraveghere PNI-IP930W P2P PTZ, care filmează la calitate Full HD, costă 169 de lei (prețul fiind redus de la 185 de lei). Caracteristica cea mai interesantă a dispozitivului este urmărirea inteligentă a mișcării: are capacitatea de a se roti după obiectul sau persoana care se mișcă în câmpul vizual, urmărindu-l până la ieșirea din zona supravegheată. Dispozitivul include microfon și difuzor, pentru comunicare bidirecțională. Mai mult, poate salva clipuri video doar atunci când detectează mișcare. Totodată, modelul include senzori IR pentru viziune nocturnă. Camera este compatibilă cu carduri de memorie cu capacitate maximă de 64 GB. Aplicația dedicată, YI IoT, este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS.

Un alt produs pe care utilizatorii l-au catalogat a fi super util este o sonerie fără fir, modelul Home DBS 1501AC, cu 36 de melodii. E disponibilă la prețul de 92 de lei. Din set fac parte două sonerii, cu rază de acțiune maximă pe teren deschis de circa 150 de metri. Volumul este reglabil în patru trepte. Atunci când cineva sună la poartă sau la ușă, pe sonerie se aprinde un indicator LED albastru. Cele două sonerii se alimentează la tensiune de 230 V. Butonul care se montează la ușă/poartă funcționează cu o baterie A23, inclusă în pachet. Produsul costă 92,90 lei.

Citește și Black Friday a început deja în unele magazine! Flanco dă lovitura cu super-oferte la televizoare, aspiratoare smart, mașini de spălat sau telefoane

Citește și Black Friday a început deja în unele magazine! Flanco dă lovitura cu super-oferte la televizoare, aspiratoare smart, mașini de spălat sau telefoane

În caz că sunteți în căutarea unui radio AM/FM auto, la Dedeman există un Akai CA015A-4108S, cu suport RDS, redus cu 20 de lei. Dispozitivul, care costă acum 280 de lei, are display cu diagonala de 4” și trei surse de intrare: USB, card de memorie SD/MMC și jack audio universal de 3.5 mm. Puterea de ieșire oferită este de 4 x 25 W. Are și conexiune Bluetooth, iar display-ul poate fi folosit pentru a vedea ce filmează camera pentru marșarier. Comenzile pot fi date inclusiv prin telecomanda dedicată. Fața dispozitivului nu este detașabilă.

La Dedeman, super-ofertele de Black Friday vor fi disponibile în perioada 11-20 noiembrie 2022.

Citește și Mare atenție la reducerile de Black Friday. ANPC, avertisment pentru toți românii care cumpără produse la preț redus