Referendum 2018. Traian Băsescu a fost la vot: „Un membru al comisiei a refuzat să dea mâna cu mine. Probabil era un PSD-ist înrăit”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a votat sâmbătă, alături de soţia sa, la referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei, la secţia de votare de la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. El a spus că unul dintre membrii comisiei de votare citea sau s-ar fi făcut că citeşte o carte şi l-a ignorat când a vrut să dea mâna cu el.

06 oct. 2018, 08:37
Referendum 2018. Traian Băsescu a fost la vot: „Un membru al comisiei a refuzat să dea mâna cu mine. Probabil era un PSD-ist înrăit”

Era un domn care citea o carte, ceea ce arată că şi comisia e politizată, probabil era un PSD-ist înrăit. Nu m-a deranjat. Prostia nu poate să te deranjeze, doar o compătimeşti„, a declarat Traian Băsescu la ieşirea din secţia de votare, unde a venit cu soţia sa.

Citeşte şi Referendum pentru revizuirea Constituţiei. Prezenţa la vot la ora 10.00

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie are loc sâmbătă şi duminică, întrebarea adresată alegătorilor la referendum fiind „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, iar la aceasta alegătorii trebuie să răspundă cu „Da” sau „Nu”. Sunt aşteptaţi să voteze aproape 19 milioane de cetăţeni români, peste 672.000 dintre aceştia fiind în străinătate.

Referendumul este validat dacă prezenţa la vot este de 30 la sută, iar 25 la sută dintre cei care participă votează „Da”. Pentru referendum au fost tipărite peste 21 de milioane de buletine de vot şi au fost amenajate aproape 19.000 de secţii de votare.