Referendum 2018. Traian Băsescu a fost la vot: "Un membru al comisiei a refuzat să dea mâna cu mine. Probabil era un PSD-ist înrăit"

Publicat: Sâmbătă, 06 Octombrie 2018 11:37 // Actualizat: Sâmbătă, 06 Octombrie 2018 11:38 // Sursa: romaniatv.net

Fostul preşedinte Traian Băsescu a votat sâmbătă, alături de soţia sa, la referendumul pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei, la secţia de votare de la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. El a spus că unul dintre membrii comisiei de votare citea sau s-ar fi făcut că citeşte o carte şi l-a ignorat când a vrut să dea mâna cu el.

"Era un domn care citea o carte, ceea ce arată că şi comisia e politizată, probabil era un PSD-ist înrăit. Nu m-a deranjat. Prostia nu poate să te deranjeze, doar o compătimeşti", a declarat Traian Băsescu la ieşirea din secţia de votare, unde a venit cu soţia sa.

Citeşte şi Referendum pentru revizuirea Constituţiei. Prezenţa la vot la ora 10.00

Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie are loc sâmbătă şi duminică, întrebarea adresată alegătorilor la referendum fiind "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", iar la aceasta alegătorii trebuie să răspundă cu "Da" sau "Nu". Sunt aşteptaţi să voteze aproape 19 milioane de cetăţeni români, peste 672.000 dintre aceştia fiind în străinătate.

Referendumul este validat dacă prezenţa la vot este de 30 la sută, iar 25 la sută dintre cei care participă votează „Da". Pentru referendum au fost tipărite peste 21 de milioane de buletine de vot şi au fost amenajate aproape 19.000 de secţii de votare.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 oct 16:13
Răspunde | Votează email 0 email
serj
Ce-i tremura mana betivului basescu, d'abia astepta sa ajunga acasa sa dea gata vreo 3 sticle de wisky! Handicapatule!
06 oct 16:03
Răspunde | Votează email 0 email
toxic_justice
S-a intalnit Bas-escu cu o japita ca el, numai ca japita aia e de la USR. Pai ce credeai bai Bas-escule, ca numai tu esti o lichea jegoasa? Ete ca mai sunt si altii ca tine! Ce tie nu-ti place altuia nu-i face panarama!
06 oct 13:52
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai
Dupa fata era un poponar inrait.
06 oct 13:46
Răspunde | Votează email 0 email
barabula
Bai ticalosule, cel care n-a dat mina cu tine, este de la USR! Mars javra!
1
EUR
4.8127
RON
28 Feb
noapte 2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H