REFERENDUM FAMILIE 2018. Gigi Becali s-a întors la secţia de votare: Votez de 100 de ori, să mă prindă. Suntem un neam de handicapaţi

Publicat: Duminică, 07 Octombrie 2018 15:00 // Actualizat: Duminică, 07 Octombrie 2018 16:02 // Sursa: romaniatv.net

Gigi Becali a fost prezent şi duminică la Referendum și a ameninţat că votează iar.

Gigi Becali a confirmat la România TV că a fost iar la secţia de votare unde este arondat. 

"Este legal, este pedepsit de lege. Eu votez de 100 de ori ca să voteze oamenii o dată. Vreau să le demonstrez, dacă eu mă duc de 100 de ori, voi nu puteţi să vă duceţi o singură dată să decideţi viitorul familiei? Asta vreau să le demonstrez. Dacă atâta lucru nu pot să facă, suntem un neam de handicapaţi. Votez de 100 de ori, să mă prindă. Să demonstreze. Eu votez! Eu iar mă duc să le arăt la oameni: cinci minute nu puteţi să puneţi o ştampilă?!", a spus Gigi Becali, la România TV.

Referendum 2018. Gigi Becali, la vot: "Scopul lor e să-l batjocorească pe Hristos, nu să se căsătorească"

Omul de afaceri a ameninţat că scoate omenii în stradă la protest.

"M-au întrebat oamenii de ce nu ies pe stradă să salvez neamul, să facem miting. Asta o să fac eu, mâine o să merg, o să trimit echipa Steaua. Cine nu votează nu are drept de joc. Atâta fac şi eu. Nu contează că nu este nelegal, dreptatea şi credinţa este mai mare decât orice lege omenească. Dreptatea este votul!", a conchis Becali.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 oct 21:32
Răspunde | Votează email 0 email
Gica
Poate cineva sa demonstreze ca/cum s-au scazut cetatenii fara drept de vot ? Numărul copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani, deci FARA DREPT DE VOT, care aveau domiciliul în România, a fost de 4,176 milioane, la 1 ianuarie 2018, în scădere cu 37.900 comparativ cu anul anterior, potrivit unui comunicat al Institutul Naţional de Statistică, remis cu prilejul zilei de 1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului.
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H