Refuză să mai mănânce carne vreodată după ce a putut să găsească în interiorul unui pui cumpărat de la supermarket: „Am rămas șocată”

O femeie refuză să mai mănânce carne după ce a cumpărat un pui la rotisor de la Lidl și a văzut ce se afla în interior.

10 feb. 2022, 13:07
Refuză să mai mănânce carne vreodată după ce a putut să găsească în interiorul unui pui cumpărat de la supermarket: „Am rămas șocată”

Mercedes Checkley, în vârstă de 25 de ani, a avut musafiri. Trei prieteni au vizitat-o pentru a lua cina împreună. Tânăra a mers la Lidl și a cumpărat un pui la rotisor. Ajunsă acasă, l-a pus la cuptor. Peste câteva minute l-a scos și se pregătea să-l pună pe masă.

Mercedes a rămas fără cuvinte când a observat că în interiorul puiului se afla o gheară de pasăre. „Sincer, nici nu am procesat la început”. Din acel moment și-a promis că nu mai mănâncă niciodată carne.

Tânăra a avut o reacție care a surprins-o și pe colega ei de apartament. „Colega mea de casă m-a auzit făcând un zgomot ciudat și a știut că ceva nu era în regulă. Cred că a fost șocul. La început, nu mi-a venit să cred și am fost amuzată, dar apoi am rămas șocată. De atunci nu am mai mâncat carne. Ceilalți invitați au mâncat legumele, cartofii prăjiți, păstârnacul fript cu miere, brânză de conopidă și budincile Yorkshire pe care le făcusem pentru a merge cu puiul”.

Mercedes a spus că era mâncarea ei preferată fiindcă are o boală intestinală și nu poate mânca orice. „De la acest incident am o frică de carne”.

Mercedes a trimis o plângere oficială către Lidl, care a contactat furnizorul de pui.

Un purtător de cuvânt al Lidl a declarat: „Ne-a părut foarte rău să auzim de această problemă, deoarece nu este niciodată intenția noastră ca un client să fie nemulțumit în vreun fel. Colaborăm foarte strâns cu furnizorii noștri pentru a ne asigura că carnea proaspătă pe care o oferim este de cea mai înaltă calitate posibilă pentru clienții noștri. Așadar, am fost dezamăgiți de faptul că standardele noastre înalte așteptate nu au fost îndeplinite cu această ocazie. În urma contactului cu echipa noastră de servicii pentru clienți, problema a fost transmisă departamentului nostru de asigurare a calității și furnizorului nostru pentru a fi investigate pe deplin”.