Regele asfaltului din Banat: Seculici (PDL) va fi candidatul USL la președinția CJ Arad

Omul de afaceri Georgică Cornu, supranumit „Regele asfaltului din Banat", îl acuză pe liderul PDL Arad, Gheorghe Seculici, că ar fi comandat la DNA controalele la Primăria Arad condusă de ginerele acestuia, Gheorghe Falcă, scrie oradestiri.ro. "Se aude prin piață că la întoarcerea din America, Seculici va fi candidatul USL la președinția CJ Arad", susţine Cornu.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 15:07
Regele asfaltului din Banat: Seculici (PDL) va fi candidatul USL la președinția CJ Arad

Omul de afaceri a declarat luni că președintele PDL Arad, Gheorghe Seculici, ar fi comandat controalele deoarece grupul de firme condus de el reprezintă o concurență directă pentru S.C. Proiect S.A., firma lui Seculici.

Se pare că dânsul a făcut această comandă către DNA să ne controleze pe noi și apoi a plecat în Statele Unite ale Americii. Domnia sa nu a reușit să obțină voturile PDL de a candida la președinția CJ Arad și atunci a decis să-i denigreze pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, și pe președintele CJ Arad, Nicolae Ioțcu. Se aude prin piață că la întoarcerea din America, Seculici va fi candidatul USL la președinția CJ Arad. Domnia sa nu a trecut peste faptul că acum câțiva ani am reușit să preiau pachetul majoritar al Conar, la concurență cu domnia sa”, a spus Cornu.

El a mai acuzat faptul că numele său este folosit într-o competiţie electorală. „România este în fază electorală și nu putem avea o campanie civilizată. Se apelează la lovituri sub centură, la votul timișoreanului. Alegătorul încă crede în asemenea fapte. Așa s-a procedat tot timpul. Sunt o persoană deschisă, transparentă, nu am nimic de ascuns. Majoritatea proiectelor pe care le derulăm sunt pe fonduri europene și acolo nu se pot face prostii„, a arătat Cornu.

Gheorghe Seculici a negat însă că el s-ar afla în spatele acțiunilor DNA de la Primăria Arad, dar și de la Consiliul Județean Arad.

Nu există nicio legătură între drumul meu în Statele Unite şi ceea ce se întâmplă acum în Arad, orice speculaţie fiind făcută probabil cu scopul de a pune în conflict liderii PDL Arad, una dintre cele mai performante organizaţii PDL din ţară”, afirmă Seculici.

„Nu ne răfuim între noi, nu ne răzbunăm unul pe celălalt. Poate că asta se întâmplă în alte partide politice, dar PDL Arad este puternic fiindcă este unit. Într-adevăr, mi-am manifestat intenţia de a candida la preşedinția Consiliului Județean Arad, iar în jurul acestui anunţ s-a creat o dezbatere în partid. Dar este o dezbatere, nu un război. Nu îl consider duşman pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, sau pe oricine altcineva din organizaţia noastră, doar pentru că în unele situaţii avem opinii diferite„, precizează Seculici, citat de adevarul.ro