Regele Charles al III-lea ar putea sta doar patru ani pe tron. Previziune sumbră pentru monarh

După ce s-a pregătit toată viața să ajungă pe tronul Regatului Unit, Regele Charles ar putea să nu se bucure de noul statut pentru o perioadă foarte îndelungată.

05 oct. 2022, 23:50
Regele Charles al III-lea ar putea sta doar patru ani pe tron. Previziune sumbră pentru monarh

Un bărbat care a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a prezis când va muri Regina Elisabeta a II-a a revenit în atenția publicului cu o nouă previziune. El susține că știe când Regele Charles al III-lea va înceta din viață.

Regina a murit în data de 8 septembrie 2022, Palatul Buckingham anunțând la acel moment că monarhul și-a dat ultima suflare la reședința din Balmoral, alături de ea în ultimele momente fiind Charles și Prințesa Ana.

Cu trei luni înainte de decesul acesteia, un mesaj publicat pe Twitter  prevestea acest eveniment. Ulterior, postarea a devenit virală pe rețeaua de socialiazre. Acum, utilizatorul care a scris mesajul are 1.300 de urmăritori și are în descrierea paginii: „Contul care a prezis moartea reginei. Niciodată suspendat sau investigat”. În ciuda acestor lucruri, utilizatorul a șters toate tweet-urile și singurile dovezi au rămas capturile de ecran ale predicției.

Citește și: Ceaiul-minune pe care Regele Charles îl bea în fiecare dimineață. Beneficii majore pentru sănătate + cum se prepară VIDEO

Nu se știe dacă predicția a fost o coincidență sau inspirație divină, dar internautul a dezvăluit acum și presupusa dată a morții Regelui Charles. Contul de Twitter a precizat că regele va muri pe 28 martie 2026, când acesta va împlini 77 de ani.

Luni, monarhul a făcut alături de Regina Consoartă Camilla, prima vizită oficială după înmormântarea mamei sale, în Scoția.

„Este o mare onoare pentru Dunfermline să primească statutul de oraș și va da un impuls orașului și oamenilor săi. Este o mare onoare că regele și regina au făcut cu această ocazie prima lor vizită oficială comună de la doliul regal. Regretata regină a ales personal Dunfermline”, a spus decretarul de stat scoțian, Alister Jack.

Citește și: Se schimbă banii în Marea Britanie. Cum arată primele monede cu chipul regelui Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea va fi încoronat oficial pe 3 iunie 2023, când se vor împlini 70 de ani de la încoronarea Elisabetei a II-a, a cărei ceremonie a avut loc pe 2 iunie 1953. Încoronarea va avea loc în cadrul unei ceremonii la Westminster Abbey și va fi mai restrânsă și modestă decât cea a monarhului precendent.

8.000 de invitați din 129 de țări au participat la încoronarea reginei, fiind create platforme speciale în acest scop. Acum, doar 2.000 de persoane sunt permise în biserică, din motive de securitate.

Charles va fi cel mai în vârstă monarh încoronat din istoria Regatului Unit, acesta împlinind deja până la data încoronării vârsta de 74 de ani.