„Regele” interlopilor din Ardeal, despre scandalul din casa Clejanilor: „Cei mai vinovați sunt părinții lui, în special maică-sa. Fulgy trebuie internat. Dacă era fiul meu ……”

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, este pus la punct de Nelson Mondialu’, ca urmare a ultimelor scandaluri în care a fost implicat. ”Regele” interlopilor din Ardeal, Simone Nelson Pop pe numele întreg, susține, printre altele, că băiatul celebrilor lăutari ar trebui internat în spital cel puțin trei ani, pentru că ar fi un pericol pentru societate.

10 iul. 2021, 08:57
„Regele” interlopilor din Ardeal, despre scandalul din casa Clejanilor: „Cei mai vinovați sunt părinții lui, în special maică-sa. Fulgy trebuie internat. Dacă era fiul meu ……”

„Regele” interlopilor din Ardeal intervine în scandalul din casa Clejanilor. Dacă în primă fază, Nelson Mondialu’ nu a dat atenție acuzelor pe care Fulgy le-a aruncat la adresa lui, acum cunoscutul interlop din Cluj-Napoca nu a mai rezistat.

Citeşte şi: Fulgy continuă acuzaţiile la adresa părinţilor: „Ajutor, poliţia, salvaţi-mă de aceşti psihopaţi. Mă bruschează tata şi vrea să mă pastileze”

Nelson Mondialu’ spune că vinovaţi de tot acest circ sunt chiar părinţii lui Fulgy, „în special” Viorica de la Clejani.

„Este cel mai mare păcat să-ți lovești părinții. Trebuie băgat direct la camera de cauciuc trei ani (n.r. Spital de Psihiatrie). Doar așa mai poate scăpa. Și-a bătut tatăl nu o dată, ci de mai multe ori. Eu, dacă aveam un astfel de fiu, îi dădeam somnifere și îi ***** mâinile în somn cu securea.

Sau îi ***** gâtul în somn. Cei mai vinovați sunt părinții lui, în special maică-sa. Un astfel de om, care amenință și care are creierul prăjit, trebuie să stea închis.

Fulgy ăsta trebuie închis. Și hrănit cu **** constant, puțin câte puțin, până scapă de sevraj. Degeaba îl internezi trei săptămâni și apoi îi dai drumul. Are creierul prăjit și e un pericol public pentru societate”, a declarat Nelson Mondialu’ pentru cancan.ro.

Citeşte şi: Fulgy, la un pas să îşi omoare părinţii. Declaraţii şocante: „Am vrut să le iau viaţa din cauza consumului de droguri”