Fulgy continuă acuzaţiile la adresa părinţilor: „Ajutor, poliţia, salvaţi-mă de aceşti psihopaţi. Mă bruschează tata şi vrea să mă pastileze”

Fulgy continuă acuzaţiile la adresa părinţilor, după ce, în urmă cu câteva zile, a fost externat de la Spitalul Obregia. Artistul a postat mai multe filmuleţe pe reţelele de socializare, în care îi jigneşte pe Viorica şi Ioniţă de la Clejani şi spune că este bruscat de tatăl său.

05 iul. 2021, 08:38
Fulgy continuă acuzaţiile la adresa părinţilor: „Ajutor, poliţia, salvaţi-mă de aceşti psihopaţi. Mă bruschează tata şi vrea să mă pastileze”
Fulgy continuă acuzaţiile la adresa părinţilor

Fulgy continuă acuzaţiile la adresa părinţilor. Tânărul a început să îl filmeze pe Ioniţă de la Clejani, iar acesta nu voia să fie filmat. La un moment dat, Fulgy cere ajutor organelor de poliţie pentru că este bruscat de tatăl său, pentru că nu vrea să se interneze din nou în spital.

Citeşte şi: Fulgy, atac furibund la adresa părinţilor lui: „Nişte lăutari: o femeie care cântă cu vocea, unul cu acordeonul. Lăsați-i naibii să cânte acolo”

Fulgy continuă acuzaţiile la adresa părinţilor

Omul ăsta vrea să mă pastileze, nu îi fac nimic. Vreau permisul înapoi doar. Tatăl meu îmi spune dacă nu mă internez… Ajutor, poliţia, salvaţi-mă, pentru că stau cu un psihopat şi o psihopată. Mă bruschează tata, sunt cu băieţi care nu reacţionează. Mi-a luat telefonul…„, a spus Fulgy pe reţelele de socializare.

Dialog între Fulgy şi Ioniţă de la Clejani:

Fulgy: Ce faci?

Ioniţă de la Clejani: Nu, închide! Mă ridic şi plec!

Fulgy: Pleacă de aici! Ai pastile la tine, tu? Cine eşti tu?

Ioniţă de la Clejani: Nu vreau să vorbesc aşa cu tine, închide live-ul!

Fulgy: Păi stai jos, lăutare!

Ioniţă de la Clejani: Fără live!

Fulgy: Fără live, e story! Stai jos, dacă nu pleacă!

Ioniţă de la Clejani: Păi nu stau jos dacă nu opreşti. Opreşte live-ul, te rog!

Fulgy, acuzaţii grave la adresa băieţilor de la studioul lui Velea

Fulgy

este de părere că a rămas fără permis şi i s-a făcut dosar penal pentru că băieţii de la studioul lui Velea, pe care el i-a dus cu maşina, i-ar fi făcut „manevre”.

Eu sunt o persoană în care, dacă tragi o săgeată, mă răneşti şi e posibil să mă dezechilibrez. Toate lucrurile care mi s-au întâmplat în ultima vreme m-au afectat puternic şi nu am mai putut funcţiona la capacitate normală. Am fost atacat din multe părţi.

Cu Alex Velea nu vreau să mai am de-a face, nici el nu cred că mai vrea să aibă de-a face cu mine. Vreau să ne vedem fiecare de treaba lui, dar acolo s-au consumat substanţe interzise, să fie clar. Eu am rămas fără permis, eram cu doi inşi de-ai lui în maşină şi am impresia că ei mi-au făcut manevre.

Fix după ce am plecat de la Velea, mă opreşte Poliţia. Ăia mă roagă: Du-ne şi pe noi acasă. Eu am rămas fără permis, ei nu au păţit nimic. Înregistrările sunt la Poliţie, alea originale cu toate discuţiile din casă, cum s-a întâmplat de la început până la sfârşit. N-o să aveţi niciodată acces la ele, pentru că trăim într-o mafie. România este o mafie”, a declarat fiul Clejanilor la Antena Stars.