„Regele manelelor” atacat chiar pe Calea Victoriei din București. Ce voiau bărbații care l-au amenințat pe Florin Salam

Florin Salam nu are cea mai bună perioadă din viața lui. Pare că lucrurile se duc de râpă pentru celebrul manelist. Acesta a început să aibă foarte multe datorii, iar acum este în vizorul mai multor persoane periculoase.

15 mai 2023, 08:35
„Regele manelelor” atacat chiar pe Calea Victoriei din București. Ce voiau bărbații care l-au amenințat pe Florin Salam
„Regele manelelor” atacat chiar pe Calea Victoriei din București. Ce voiau bărbații care l-au amenințat pe Florin Salam

Salam este, poate, cel mai iubit manelist din România. Acesta are o carieră lungă, pe parcursul căreia a reușit să bucure milioane de români și nu numai. Cu toate acestea, în ultima perioadă, acesta trece prin momente destul de dificile și tensionate. Cu ceva vreme în urmă, „regele manelelor” a fost filmat în timpul unui eveniment în cadrul căruia, din cauza substanțelor consumate, artistul nu reușea să cânte. Conform unor surse din apropierea artistului, acesta trece printr-o perioadă extrem de stranie, iar din această cauză a lăsat și foarte multe contracte neonorate, deși încasase o parte din bani. Mai multe cupluri au fost nevoite să caute alți lăutari, chiar înainte de nuntă, după ce Salam i-a lăsat baltă.

Citește și: Florin Salam, dat afară de la nuntă din nou! Este a doua oară într-o săptămână când păţeşte aşa ceva: „Stop! Acum ieși afară! Gata!”

Sursele citate au mai menționat că dacă evenimentele pe care nu le-a mai onorat erau ale interlopilor sau al anumitor persoane care fac parte din clanurile periculoase, Salam le returna banii primiți în avans. Totuși, acest lucru nu este valabil și în cazul persoanelor care nu au un cuvânt greu de spus printre „mafioți” și care nu au văzut niciun bănuț returnat.

Recent, acesta a avut un episod cât se poate de neplăcut în centrul Bucureștiului. Acesta se afla alături de Roxana Dobre pe Calea Victoriei, acolo unde avea loc un eveniment cultural organizat de Primăria Capitalei. Salam a fost abordat de doi bărbați care l-au mustrat, amintindu-i că are datorii. Se pare că și de această dată a fost vorba de faptul că salam a încasat avansul pentru un eveniment pe care nu l-a mai onorat. Manelistul și-a păstrat însă calmul și le-a promis că își vor primi banii în cel mai scurt timp posibil. Cei doi au fost de acord să îi mai ofere timp manelistului și au plecat în liniște.

Ce a făcut Florin Salam la nunta din Craiova

La finalul lunii aprilie au apărut o serie de imagini de la o nuntă din Craiova. Florin Salam distrus de oboseală și de alcool la o nuntă! Artistul s-a făcut de tot râsul, după ce pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care este surprins ca fiind de pe altă planetă.

În imaginile respective se vede clar că Florin Salam nu este în apele sale. Acesta s-a dat de gol că este într-o stare avansată de ebrietate atunci când a încercat câteva ori să cânte sau mai degrabă să scoată câteva sunete.La un moment dat, artistul este luat de mână de naș, care vizibil revoltat i-a reproșat că de trei ore nu a cântat nimic. Bărbatul l-a trimis pe Salam să se odihnească și să revină când se simte mai bine.

„Du-te înăuntru acolo până îți revii și după aia cânți. Pai ce facem aici, stai de 3 ore și nu cânți nimic?!”, a spus nașul revoltat.

Mai mult, nașul  l-a luat pe Florin Salam care abia dacă se mai putea ține pe picioare și l-a dus de braț până în casă.

Citește și: Florin Salam aruncă bomba! Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta din Craiova la care nu a fost în stare să cânte: „Nu la mine era problema, eu beau la toate nunţile. Nu ştiu ce mi-au pus în pahar că mi s-a blocat creierul”