Florin Salam, dat afară de la nuntă din nou! Este a doua oară într-o săptămână când păţeşte aşa ceva: „Stop! Acum ieși afară! Gata!”

Florin Salam are din ce în ce mai des probleme la nunţile la care trebuie să cânte. După ce, acum o săptămână, a fost dat afară de la o nuntă, pentru că nu se putea concentra, acum a fost iar "scos din program", într-un mod mai agresiv

28 apr. 2023, 22:34
Florin Salam, dat afară de la nuntă din nou! Este a doua oară într-o săptămână când păţeşte aşa ceva: „Stop! Acum ieși afară! Gata!”

Florin Salam nu mai este intangibil, aşa cum a fost în perioada sa de glorie. Manelistul a fost dat afară de la un eveniment, din nou, după ce păţise acelaşi lucru şi în urmă cu o săptămână, la Craiova.

De această dată, Florin Salam a insistat să mai cânte „cinci minuţele”, dar unul dintre cei prezenţi i-a smuls microfonul şi l-a scos afară: „Stop! Acum ieşi cu mine afară. Gata!”, a spus bărbatul care l+a luat de braţ pe Salam şi l-a condus de pe ring

Citeşte şi Mihai Mărgineanu nu a ascultat manele niciodată. De ce nu agreează artistul acest gen muzical: „Mi se pare că cei care iubesc maneaua sunt la un anumit nivel intelectual”

La primul eveniment de la care a fost dat afară, Florin Salam a părut foarte obosit în momentul în care a fost pus să cânte la nunta din Craiova.  Atunci, pentru că nu a putut să ducă nici măcar o piesă la bun sfârșit, mirele l-a scos de la petrecere.

Citeşte şi Cosmina Păsărin, primele dezvăluiri despre noul iubit: „Sunt fericită. Am mai multă liniște”

Ulterior, Florin Salam a spus că  i s-a  pus ceva în pahar, cel mai probabil un stupefiant, care l-a făcut să nu se mai poată concentra.