Regele Suediei s-a vaccinat. Carl Gustaf a fost comparat cu președintele României: ”Close, but not Klaus enough”

Ambasada Suediei a postat o imagine cu regele Carl Gustaf în timp ce se vaccina împotriva COVID. Internauții au comparat brațul regelui cu cel al președintelui Klaus Iohannis și au tras mai multe concluzii.

17 ian. 2021, 11:25
Regele Suediei s-a vaccinat. Carl Gustaf a fost comparat cu președintele României: ”Close, but not Klaus enough”

Regele Suediei s-a vaccinat, iar internauții nu au ratat ocazia de a-l compara cu președintele Klaus Iohannis, care s-a vaccinat vineri și a suprins mii de persoane cu mușchii săi. Imaginea îl prezintă pe suveranul suedez, în cămaşă şi cu cravată, cu mâneca ridicată, chiar în momentul în care este vaccinat.

Citește și: Prima persoană vaccinată din România, asistenta de la Matei Balș, a primit rapelul

”Mă aşteptam ca suedezii să primească seringa dezasamblată şi substanţele componente ale vaccinului ambalate separat şi să se descurce singuri”, comentează un utilizator, făcând aluzie la modul în care sunt livrate produsele companiei suedeze de mobilier IKEA.

Regele Suediei s-a vaccinat: ”Not exactly the biceps we were looking for”, ”Close, but not Klaus enough”, ”Mai are de lucrat la braţe!”, ”Cu scuzele de rigoare dar regele mai are de lucrat pana sa il ajunga pe Klaus”, ”Cand esti (vi) king porti camasa la vaccinare. Desi neamtu’ nostru ne-a trimis, ieri, si la vaccinare, si la sala”, ”N-are brandul de ţară al lui Iohannis. Dar ne place si de Gustaf asa cum e”, sunt câteva dintre comentarii.

Klaus Iohannis a făcut „senzaţie” în timpul vaccinării antiCOVID

Subiectul zilei nu a fost începerea celei de-a doua etape de vaccinare, nici ziua lui Eminescu şi nici măcar imunizarea în sine a preşedintelui ţării, ci faptul că Iohannis se menţine extrem de bine pentru vârsta sa.

Astfel, muschii preşedintelui Iohannis au fost motiv de glume pe internet. Românii s-au amuzat pe reţelele de socializare cu privire la masa musculară a Preşedintelui. Unii dintre aceştia spunând chiar că „din profesor de fizică a devenit profesor de educaţie fizică“.

Vaccinarea preşedintelui a atras comentarii dintre cele mai amuzante. Deşi eram pregătiţi să auzim păreri conspiraţioniste sau comentarii cu privire la declaraţiile acestuia, majoritatea românilor au vorbit despre masa musculară a lui Klaus Iohannis.

„Ca unul care se pricepe cât de cât la asta, pot spune sigur că la Cotroceni au sală de forţă şi cineva o şi foloseşte.“ a scrs Marian Godină pe reţelele de socializare.

 

 


loading...