Reghe a confirmat marţi: „A semnat cu Steaua”

Steaua se pregăteşte deja pentru un nou sezon şi a bătut palma cu un jucător de la Viitorul! Este vorba de Alin Toşca, de 22 de ani, care a fost transferat definitiv de gruparea din Ghencea!

22 apr. 2014, 09:22
Reghe a confirmat marţi: „A semnat cu Steaua”

TRANSFERURI STEAUA. Cum Latovlevici nu are concurență pe postul de fundaș stînga, steliștii s-au gîndit în această perioadă să își întărească defensiva! Toşca reprezintă o soluţie de viitor, iar Laurențiu Reghecampf a fost cel care l-a cerut de urgenţă lui Gigi Becali. După o discuţie între Hagi şi patronul Stelei, jucătorul a ajuns imediat în Ghencea.

Reghecampf, DECLARAŢIE DURĂ după VIITORUL-STEAUA 0-3

 ”Toșca poate fi o soluție pentru Steaua! A avut un randament foarte bun, aleargă mult, este dispus la efort, are tehnică și urcă mult în ofensivă cu cetrari destul de precise”. Acesta a fost mesajul staff-ului stelist către conducere. Și, fără a sta prea mult pe gînduri, Becali a discutat cu finanțatorul Viitorului, cele două părți bătînd palma, urmînd ca fotbalistul să evolueze sub comanda lui Reghecampf din vară.

“Toșca este foarte mulțumit că a ajuns la echipa mare a Stelei, el a mai fost în Ghencea, dar la echipa a doua, atunci nu i s-au dat prea multe șanse! Însă, acum, e convins că va reuși la Steaua”, au spus surse din anturajul jucătorului pentru fanatik.ro.