Soarta Stelei, negociată la puşcărie. Ce le-a transmis Becali lui Stoica şi Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a fost joi la Penitenciarul Rahova, unde s-a întâlnit cu Gigi Becali. Antrenorul Stelei a fost însoţit de managerul clubului, Mihai Stoica.

23 mai 2013, 08:35
Soarta Stelei, negociată la puşcărie. Ce le-a transmis Becali lui Stoica şi Reghecampf

După sentinţa de trei ani de închisoare dictată împotriva lui Gigi Becali, viitorul Stelei este incert, iar dezbaterea ţine de rămânerea sau nu la echipă a antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Stoica şi Reghecampf l-au vizitat, joi, la prânz, pe Gigi Becali, întâlnirea dintre cei trei durând aproximativ o oră şi 15 minute.

După încheierea vizitei, Mihai Stoica a transmis un mesaj al lui Gigi Becali, în care acesta anunţă că Steaua va fi condusă în lipsa sa de antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi de managerul grupării roş-albastre. „Am de transmis două mesaje din partea lui Gigi. Primul este că Steaua va fi condusă de Laurenţiu Reghecampf şi de mine cu putere maximă. A insistat să spun asta. Nimeni, nici măcar oameni din familia lui, nu are voie să se bage. Nimeni nu are nicio putere deasupra noastră, iar dacă cineva vorbeşte despre Steaua o face în nume propriu”.

„Al doilea mesaj este următorul: se va ţine de cuvânt şi îşi va respecta cuvântul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram. În rest, orice întrebare îmi puneţi răspunsul este acelaşi: Gigi Becali se cheamă el”, a declarat Mihai Stoica.

În ceea ce-l priveşte pe Laurenţiu Reghecampf, acesta nu a dorit să discute cu reprezentanţii mass-media.

Anterior, Ana Maria Prodan, declarase pentru evz.ro că Reghecampf va lua o decizie doar după ce se va întâlni cu Becali. „Săptămâna viitoare, Laur vrea să aibă o discuţie decisivă cu Gigi Becali şi, în funcţie de aceasta, va lua, probabil, o hotărâre. Vrea să se lămurească în privinţa viitorului echipei, ce se va întâmpla în continuare… Nu ştiu cine va conduce clubul, probabil că Teia Sponte şi cu MM Stoica. Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi cu transferurile de jucători”, a declarat Ana Maria Prodan.

Gigi Becali se află, de luni seară, în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare. După cele 21 de zile de carantină regulamentare, Gigi Becali va fi un deţinut la fel ca toţi ceilalţi şi, chiar dacă va avea un regim de detenţie semideschis, el nu va beneficia de un tratament preferenţial în Penitenciarul Rahova.

Citeşte şi Becali: Rog un minim de eleganţă şi respect. Să nu vină cu mascaţi şi circ. Mă prezint singur