Reghecampf a dat lovitura! Ce sumă uriaşă a primit după ce a fost dat afară de la Craiova

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, și antrenorul Laurențiu Reghecampf au ajuns la un acord și au reziliat contractul care mai era valabil şi pentru sezonul 2022-2023.

13 iun. 2022, 12:39
Reghecampf a dat lovitura! Ce sumă uriaşă a primit după ce a fost dat afară de la Craiova
Reghecampf a primit o sumă uriaşă după ce a fost dat afară de la Craiova

Laurenşiu Reghecampf nu a câştigat nici un torfeu la Craiova, dar a primit o sumă compensatorie de 180.000 de euro, scrie ProSport. Asta în condiţiile în care clauza de reziliere era de 300.000 de euro! A fost un deznodământ aşteptat, în condiţiile în care LAurenţiu Reghecampf a ratat titlul, dar mai ales câştigarea Cupei României.

Din cauza acestor contraperformanţe, pierderile au fost imense pentru clubul din Bănie, atât sportiv, cât şi financiar. Reghecampf a plecat ănsă de la Craiova cu buzunarele pline. Pe lângă salariul său lunar, de 15.000 de euro, antrenorul de 46 de ani a încasat şi 180.000 de euro pentru rezilierea contractului.

Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul CS U Craiova. Prima reacție a tehnicianului / Cine l-ar putea înlocui

„Așa este, am închis colaborarea cu Universitatea Craiova. Vreau să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, care a precizat că  dorit de o echipă din Arabia Saudită, iar negocierile au fost deja demarate. „Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire neașteptată la un restaurant de lux din Capitală. „E mai complicat… suntem prieteni”

Pe lista celor de la Universitatea Craiova figurează doi antrenori liberi de contract, Mirel Rădoi și Laszlo Balint, dar și Liviu Ciobotariu, care și-a prelungit de curând angajamentul cu FC Voluntari, dar are o clauză de reziliere în valoare de doar 50.000 de euro.