Reghecampf a vorbit despre posibila revenire la Steaua: Eu chiar sunt un antrenor mare

Laurenţiu Reghecampf este numele de antrenor cel mai vehiculat pentru preluarea Stelei din iarnă, după demisia lui Mirel Rădoi. În prezent, Reghe se află sub contract cu gruparea bulgară Litex Loveci.

02 dec. 2015, 08:24
Reghecampf a vorbit despre posibila revenire la Steaua: Eu chiar sunt un antrenor mare

Laurenţiu Reghecampf este tentat să revină la Steaua, iar presa bulgară scrie de iminenta despărţire a acestuia de Litex Loveci, deşi în vară a semnat un contract pe trei ani.

Sunt sub contract cu Litex Loveci. Probabil, sunt considerat o variantă pentru Steaua, fiindcă am făcut performanţă acolo, altfel nu se mai gândea nimeni la mine. Eu vorbesc cu Gigi Becali, dar nu vreau să intru în discuţii de acest gen. Să lăsăm lucrurile să se liniştească, n-are rost să învolburăm şi mai mult apele„, a spus Reghecampf pentru Sportnews.

Citeşte şi Ofertă INCREDIBILĂ de ULTIMĂ ORĂ pentru Laurenţiu Reghecampf

Chestionat în legătură cu declaraţia lui Mirel Rădoi, care spunea după demisie „să vină antrenorii ăia mari ce tot apar pe la televizor, să ajute echipa. Au mai fost chemați, dar au cerut 25.000 de euro”, Reghe a spus că nu se simte vizat. „Păi eu chiar sunt antrenor mare, pentru că am făcut rezultate la Steaua. Dar nu mă simt vizat, deoarece nu stau toată ziua la televizior şi am echipă. Sunt sigur că nu s-a referit la mine. Sunt puţini antrenori mari care au fost în ultimii ani la Steaua. Mi-am exprimat o părere, prin care, de fapt, i-am luat apărarea lui Mirel. Cu ce l-am jignit? O fi spus la nervi ce a spus. Eu n-am criticat niciodată Steaua, n-am de ce să mă simt atacat de Mirel. El ştie bine că l-am susţinut şi îl susţin„, a spus Laurenţiu Reghecampf.