Reghecampf acuză meciul Dinamo-Astra 1-4 de BLAT

STEAUA-DINAMo 1-1. Laurenţiu Reghecampf s-a declarat dezamăgit de rezultatul meciului Steaua-Dinamo, scor 1-1, dar îi acuză pe rivalii din Ştefan cel Mare că nu şi-au apărat corect şansele cu Astra, în partida pierdută cu 1-4.

10 apr. 2016, 20:02
Reghecampf acuză meciul Dinamo-Astra 1-4 de BLAT

Laurenţiu Reghecampf a făcut o declaraţie incredibilă şi susţine că Dinamo nu şi-a apărat corect şansele în meciul pierdut cu 1-4 în faţa Astrei.

STEAUA-DINAMO 1-1. Reacţie INCREDIBILĂ a lui Gigi Becali după DERBY

„Supărat nu sunt, ci dezamăgit. Am controlat meciul de la început până la sfârşit. Într-adevăr, am făcut unele greşeli. Dar uitaţi-vă la cum a jucat Dinamo astăzi şi cum a jucat cu Astra!

Nu dăm vina pe arbitraj, dar aş vrea ca acest play-off să se joace până la sfârşit. Şi aş vrea ca echipele pe care le întâlnim să joace cu aceeaşi ardoare în acelaşi meci. Am impresia că la anumite echipe nu-şi apără corect şansele. E prea mult spus că trag pentru altele.

STEAUA DINAMO 1-1 în etapa a 6-a din PLAY-OFF. Vezi CLASAMENTUL

Şi noi nu putem să facem nimic, decât să ne jignim unii pe alţii, iar eu asta nu o să mai fac. Eu nu vreau să-i pronunţ numele (n.r. lui Şumidică), pentru că nu este corect ca antrenorul lor are o atitudine copilărească la fiecare conferinţă. Ce analiză să facem? Am avut penalty clar la 1-0 şi un off-side care nu a fost”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.