Reghecampf, atacat VIOLENT de un oficial al FRF

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, i-a oferit o replică directă lui Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul Stelei a spus că a cerut numărul de telefon al lui Christoph Daum unei persoane din federație, dar nu l-a primit.

02 sept. 2016, 07:11
Reghecampf, atacat VIOLENT de un oficial al FRF

„Sunt oameni care se hrănesc din adevăruri și sunt oameni care mint așa cum respiră. Reghecampf nu face parte din prima categorie”, a spus Andrei Vochin pentru Dolce Sport.

Gigi Becali şi-a schimbat părerea despre Christoph Daum. Acum două luni îl făcea  „drogangiu” şi „prostituat”, uie ce spune acum

La finalul partidei Steaua – Poli Iași 1-1, Laurențiu Reghecampf a declarat că a vrut să ia legătura cu selecționerul echipei naționale, dar oficialii FRF au refuzat să-i dea numărul de telefon al neamțului de 62 de ani.

„L-am căutat pe selecționer! Am sunat o persoană importantă de la FRF să îmi dea numărul de telefon, pentru că domnul Daum a spus că numărul lui e public, iar persoana respectivă mi-a spus clar că nu poate să îmi dea numărul pentru că nu e un număr public, poate nu era pentru mine. Nu vreau să spun numele acelei persoane pentru că nu mă interesează să avem un dialog de la distanță, dar am căutat să vorbesc cu domnul Daum!” au fost cuvintele lui Reghecampf.