Reghecampf, cale liberă spre FCSB! Presa din Azerbaidjan anunţă că românul şi-a reziliat contractul cu Neftci Baku

Laurenţiu Reghecampf ar putea fi viitorul antrenor al celor de la FCSB după ce s-a despărţit de Neftci Baku, gruparea din Azerbaidjan pe care a preluat-o în vară.

09 nov. 2022, 22:46
Reghecampf, cale liberă spre FCSB! Presa din Azerbaidjan anunţă că românul şi-a reziliat contractul cu Neftci Baku
Reghecampf, cale liberă spre FCSB! Presa din Azerbaidjan anunţă că românul şi-a reziliat contractul cu Neftci Baku FOTO GSP

Reghecampf, cale liberă spre FCSB! Jurnaliștii din Azerbaidjan au anunţat că antrenorul român şi-ar fi reziliat contractul şi că Neftchi Baku i-a găsit deja înlocuitor, în persoana lui Roman Grigorchuk, tehnicianul lui Cernomoreț Odesa.

„Roman Grigorchuk, antrenorul lui Chernomorets, a primit oportunitatea de a reveni în Azerbaidjan. Ucraineanul a mai antrenat Qabala între 2014 și 2018, perioadă în care echipa a încheiat campionatul o dată pe locul al doilea și de două ori pe locul al treilea. De asemenea, cu el pe bancă, Qabala s-a calificat în grupele Europa League în două sezoane consecutive”, a anunțat sportinfo.az.

Citeşte şi: S-a aflat ce salariu are Laurențiu Reghecampf la Neftci Baku. Antrenorul se află în proces de divorţ cu Anamaria Prodan

Gigi Becali a infirmat, deocamdată, că ar fi discutat cu Laurenţiu Reghecampf revenirea acestuia la FCSB: „Nu! Nimic, niciodată!”. În schimb, Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, a declarat și el că ar face orice să-l aducă în Bănie pe Laurenţiu Reghecampf, dar între timp l-a instalat pe Nicolo Napoli. „Reghe e amicul meu, am vorbit cu el când am fost în Dubai. Dar nu cred că pleacă de acolo. Pe Reghe l-aș pune chiar mâine. Îmi place de el! Eu nu înțeleg de ce nu-l pune FCSB antrenor. El vrea la FCSB. Așa simt, că își dorește foarte mult la FCSB. Așteaptă să ajungă acolo. Eu nu știu de ce Gigi becali nu-l ia pe Reghecampf”, a spus Adrian Mititelu.