Reghecampf dezvăluie motivul real al rupturii. „Nu vedeam niciun viitor şi niciun sprijin”

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit la conferința de presă în care a fost prezentat la Neftchi Baku motivele pentru care a plecat de la CS Universitatea Craiova. Antrenorul a semnat un contract pe doi ani cu vicecampioana din Azerbaidjan.

22 iun. 2022, 19:14
Reghecampf dezvăluie motivul real al rupturii. „Nu vedeam niciun viitor şi niciun sprijin”
Reghecampf dezvăluie motivul real al rupturii

Reghecampf dezvăluie motivul real al rupturii. Antrenorul a dezvăluit de ce a plecat din Bănie, chiar în conferința de presă unde a fost prezentat la Neftchi Baku. „M-am întors în România şi am antrenat Universitatea Craiova. Am avut ca obiectiv să calific echipa în Conference League, în primul an de contract. În al doilea, am avut ca obiectiv titlul. După o conversaţie cu patronul, am decis să-mi închei contractul, pentru că nu vedeam niciun viitor şi niciun sprijin pentru a câştiga titlul în sezonul care urmează să înceapă”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan dezvăluie motivul pentru care Reghecampf a fost demis de la Craiova. „Nu ai voie să faci aşa ceva!”

Aventura în Conference League a celor de la Neftchi Baku începe pe 21 iulie. Noua echipă a lui Laurențiu Reghecampf va juca în turul doi preliminar împotriva ciprioților de la Aris Limassol. Antremorul român are un salariu lunar de 40.000 de euro. La CS Universitatea Craiova încasa 15.000 de euro pe lună, iar la plecare a primit o comepnsatie de 180.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul CS U Craiova. Prima reacție a tehnicianului

Anamaria Prodan, fosta parteneră  a lui Reghecampf, a lansat două motive pentru care Mihai Rotaru a decis să-l demită pe antrenor: ratarea obiectivelore și scandalurile mondene în care a fost implicat. „Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot repectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna. Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții. Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondele, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore. Cine e în spatele lui și îl sfătuiește își bate joc de el crunt! Poate sunt niște polițe care sunt plătite, să-l facă de râs. El nu are un filtru foarte OK la oameni. Dacă-i spui că e frumos și deștept, ești prietenul lui pe viață. Eu eram filtrul lui Reghecampf, ca să înțelegeți”, a spus Anamaria Prodan.


loading...
Partenerii noștri