Reghecampf, după înfrângerea de la Braşov: E clar că oboseala şi-a spus cuvântul

Steaua a pierdut cu 1-3 la FC Braşov, în ultimul meci al turului Ligii I, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf recunoaşte că echipa traversează o perioadă grea. El spune că jucătorii tineri ai Stelei ar trebui să fie mai responsabili.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 21:22
Reghecampf, după înfrângerea de la Braşov: E clar că oboseala şi-a spus cuvântul

Steaua a suferit a doua înfrângere în numai patru zile, 1-3 la Braşov, fapt îngrijorător pentru o echipă care pierduse doar un meci în campionat, iar în grupele Ligii Europa a clacat doar în faţa lui Stuttgart. Laurenţiu Reghecampf s-a artătat extrem de supărat, mai ales că echipa sa a avut şansa de a face 2-2, însă Rusescu a ratat un penalty, în minutul 78.

În final, Steaua a pierdut cu 1-3, iar Reghecampf a declarat la DigiSport: „Am jucat fotbal 90 de minute, ei au avut patru ocazii şi au marcat trei goluri. Am făcut greşeli foarte mari şi am avut ocazia egalării. Este greu, trecem printr-o perioadă grea, dar eu am încredere în echipă. Cred că vom trece foarte repede peste acest moment. Suntem toţi afectaţi după înfrângerea din seara aceasta, pentru noi principalul obiectiv este campionatul. Ne jucăm nonstop, ne creem ocazii şi nu marcăm, iar la fiecare ocazie a adversarilor trebuie să fim atenţi. Avem jucători tineri, care trebuie să fie mai responsabili.

E clar că oboseala şi-a spus cuvântul. Trebuie mai multă concentrare! Se vede că Georgievski şi Szuakala sunt accidentaţi, e greu, dar trebuie să găsim soluţii. Avem la dispoziţie jucători care sunt proaspeţi şi trebuie să ne folosim de ei. E foarte greu să joci din trei în trei zile, până acum am câştigat aproape tot şi cred că fotbaliştii mei sunt de înţeles. Dacă Raul marca din acel 11 metri se schimba soarta jocului„.