Reghecampf, înainte de derby-ul cu Petrolul: Steaua e favorită, dar va fi mai greu decât în Supercupă

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, la Sport.ro, că echipa sa va avea un meci mult mai dificil în campionat cu Petrolul, decât a fost în întâlnirea din Supercupa României, disputată la începutul sezonului şi câştigată de "roş-albaştri", cu scorul de 3-0.

29 nov. 2013, 18:55
Reghecampf, înainte de derby-ul cu Petrolul: Steaua e favorită, dar va fi mai greu decât în Supercupă

„Întâlnim o echipă foarte bună, o echipă care a câştigat multe partide în ultima vreme. Dacă noi vom câştiga, pentru noi va fi mult mai bine. Dar chiar şi aşa, nu am ucide campionatul pentru că Astra e în spatele nostru şi mai avem două meciuri cu ei, rămâne să vedem dacă le vom juca în acest an. Părerea mea e că nu se decide campionatul duminică.

Steaua e o echipă foarte bună, care a meritat să câştige campionatul trecut. Dacă privim per ansamblu acest lucru şi că i-am bătut în Supercupă cu 3-0, atunci Steaua poate fi considerată favorită. Dar meciul se joacă pe teren. Îmi doresc foarte mult victoria în acest meci. De la ultimul meci din Supercupă, la Petrolul au apărut câţiva jucători foarte buni, s-au integrat foarte repede, e meritul lui Contra.

Vom avea un meci mult mai greu ca în Supercupă, nu o să luăm drept exemplu acel meci. Am analizat foarte atent meciurile lor, trebuie să tratăm serios acest meci. Avem valoare, echipă bună şi avem puterea de a câştiga acest meci„, a spus Laurenţiu Reghecampf, , vineri seara, la televiziune Sport.ro.

Antrenorul a precizat că Steaua a fost în favoarea amânării ultimelor două etape din acest an, din cauza condiţiilor metorologice şi că echipa sa este dezavantajată de faptul că are multe meciuri amânate pe care trebuie să le dispute în următoarea perioadă.

Noi a trebuit să amânăm mai multe meciuri pentru a oferi posibilitatea naţionalei României să se pregătească mai bine de meciuri. Noi am ajutat federaţia, naţionala. Iar noi o să trebuiască acum să jucăm într-o perioadă nefavorabilă pentru fotbal. Nu va fi benefic spectacolului, fotbalului să se joace în aceste condiţii, dar dacă va fi nevoie o vom face. Jucătorii noştri au deja 24-25 de meciuri oficiale jucate în acest sezon şi dacă ne uităm la celelalte echipe, nu ştiu dacă sunt foarte mulţi jucători care să aibă într-un an atâtea meciuri. Noi am cerut amânarea, rămâne de văzut ce se va întâmpla„, a precizat Reghecampf.

Partida Steaua – Petrolul Ploieşti, din etapa a 16-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.