Reghecampf, NERVOS înainte de Steaua – Manchester City. „Nu este normal aşa ceva!”

Steaua - Manchester City. Laurenţiu Reghecampf este nemulţumit că Manchester City a primit acceptul de a se antrena pe stadionul dinj Ghencea, în timp ce Steaua este nevoită să-şi desfăşoare sedinţele de pregătire la Domneşti.

15 aug. 2016, 12:58
Reghecampf, NERVOS înainte de Steaua – Manchester City. „Nu este normal aşa ceva!”

Manchester City a cerut acordul CSA Steaua pentru a se antrena în Ghencea, în ziua meciului cu din play-off-ul Ligii Campionilor şi a a doua zi după partida contra Stelei, chiar înainte de întoarcerea în Anglia. Managerul Pep Guardiola doreşte să facă un antrenament de refacere după partida de marţi seară.

STEAUA – MANCHESTER CITY. Reghecampf: „Meciul vieţii mele e cu Dinamo, nu cu City!”

„Suntem obişnuiţi să dăm lucrurile de preţ unor străini. Nu preţuim ce avem în ţara noastră. Mi se pare incredibil. Suntem deschişi, ajutăm echipele care vin în România, dar atât timp cât tu nu eşti de acord ca echipa ta să se antreneze pe terenul respectiv, mi se pare deplasată această decizie de a lăsa altă echipă să se antreneze acolo. Suntem mâhniţi şi indignaţi că nu putem folosi baza şi terenul clubului CSA. În fiecare zi ne antrenăm, ne deplasăm la Domneşti şi vine o echipă din Anglia şi primeşte totul pe tavă. Mi se pare incredibil. Dar să nu mai deschidem un alt război, este de datoria celor de la CSA să analizeze şi să se gândească la aceste situaţii”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă înaintea meciului Steaua – Manchester City.

STEAUA – MANCHESTER CITY. Când şi de unde mai poţi lua BILETE

Steaua şi Manchester City vor juca pe 16 august, pe Arena Naţională, în turul play-off-ului Ligii Campionilor.