Reghecampf: Oamenii care conduc fotbalul ar trebui să se gândească la orele meciurilor

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seară, după calificarea în semifinalele Cupei României, că este inuman să se joace la ore târzii şi că oamenii care conduc fotbalul românesc ar trebui să se gândească la programări.

05 dec. 2013, 22:03
Reghecampf: Oamenii care conduc fotbalul ar trebui să se gândească la orele meciurilor

Oamenii care conduc fotbalul românesc ar trebui să se gândească la orele când programează aceste partide. Înţeleg că Steaua este cea mai iubită şi importantă echipă din România, dar consider că este inuman, mai ales că în următoarele zile va fi mult mai frig şi nu putem avea meciuri de calitate. La minus 3 grade şi la această oră nu le este nici suporterilor la îndemână să vină. Cred că ar trebui să ne gândim mult mai bine. Ne este foarte greu să ne antrenăm, sunt nemulţumit pentru că terenul de antrenament nu are încălzire„, a spus Reghecampf.

El a precizat că îşi doreşte ca Steaua să câştige Cupa României. „Ne dorim să câştigăm acest trofeu. Am făcut un meci bun şi urmează o perioadă foarte grea. Trebuie să fim foarte atenţi cum gestionăm perioada următoare. Mă bucur pentru Piovaccari şi pentru Târnovan, dar mă bucur pentru toată echipa. Cu siguranţă la următoarele meciuri Steaua va arăta altfel„, a adăugat tehnicianul.

Reghecampf a menţionat că speră ca Steaua să se impună la Galaţi, în etapa a XVII-a a Ligii I: „Sper să câştigăm la Galaţi, pentru că altfel nu vom ajunge pe locul pe care ni-l dorim la sfârşitul acestui an„.

Antrenorul Stelei a mai spus că nu vrea să intre în conflict cu cei de la Astra, care nu vor întreruperea campionatului, dar nu este normal să se joace la ore târzii.

Am înţeles că Astra nu vrea să se întrerupă campionatul, dar vor avea o surpriză foarte mare, pentru că ne revin jucătorii accidentaţi, dar şi un membru foarte important al stafului meu, Mihai Stoica. Nu vreau să intru într-un conflict cu cei de la Astra, dar nu este normal să jucăm la asemenea ore„, a explicat el.

Reghecampf a menţionat că Răduţ şi Costea, dacă erau o soluţie pentru meciul de Cupă cu Oţelul, ar fi evoluat.

Depinde de ei şi de cum se antrenează. Pentru mine nu este important numele jucătorilor, ci randamentul de care dau dovadă la antrenament. Râpă a intrat crispat, dar e normal, pentru că nu a evoluat de mult timp, dar şi-a revenit pe parcurs, a dat şi o centrare de gol, a fost primul la minge şi o să-l mai vedeţi pe viitor„, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Echipa Steaua s-a calificat în semifinalele Cupei României – Timişoreana, după ce a învins, joi seară, pe teren propriu, scor 2-0 (0-0), formaţia Oţelul Galaţi, în sferturile de finală ale competiţiei. Golurile au fost marcate de Piovaccari ’46 şi Târnovan ’85.