Reghecampf, optimist înainte de Steaua – Chelsea: Avem şanse mari de calificare

Steaua va juca joi, pe Arena Naţională, împotriva campioanei continentale, Chelsea, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf săune că nivelul de pregătire al echipei este foarte ridicat, iar roş-albaştrii au şanse mari de calificare.

06 mart. 2013, 12:30
Reghecampf, optimist înainte de Steaua – Chelsea: Avem şanse mari de calificare

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, consideră că important este ca Steaua să nu primească gol în întâlnirea de joi, cu Chelsea, din cadrul optimilor de finală ale Ligii Europa. Mai mult, el consideră că roş-albaştrii au mari şanse la calificare, motivându-şi astfel optimismul: „E important să existe concentrare. Eu consider că avem şanse foarte mari să ne calificăm mai departe şi vă pot argumenta acest lucru: toţi jucătorii sunt sănătoşi şi au ajuns la un nivel de pregătire foarte ridicat.

Aceste meciuri sunt speciale, depind foarte mult de forma fiecărui jucător. Indiferent de rezultatul de mâine seară, există şi un meci retur. Aşa s-a întâmplat şi cu Ajax, unde nu aveam nicio şansă din partea nimănui şi am reuşit să ne calificăm. Calificarea cu siguranţă se va juca la Londra„.

Pentru dubla cu Chelsea, Steaua nu va putea conta însă pe serviciile atacantului muntenegrean Stefan Nikolic, care este accidentat la genunchi şi va lipsi o lună de pe gazon.

Citeşte şi

Pregătiri de Liga Europa. Steaua a schimbat gazonul pentru meciul cu Chelsea

Meciul Steaua – Chelsea va fi arbitrat de un rus. Serghei Karasev vine a treia oară în România