Reghecampf riscă să fie adus în ţară cu mandat, la audieri! Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală: „Normal că ştiu unde sunt bunurile familiei”

Laurenţiu Reghecampf ar urma să ajungă de urgenţă în țară, pentru a fi audiat în dosarul deschis ca urmare a plângerii penală făcută de Anamaria Prodan, care vizează sustragerea bunurilor comune ale familiei. În plus, cei doi au un nou termen în procesul de divorţ, fixat pentru joi, 28 septembrie, la Tribunalul Buftea.

22 sept. 2022, 11:02
Reghecampf riscă să fie adus în ţară cu mandat, la audieri! Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală: „Normal că ştiu unde sunt bunurile familiei”
Reghecampf riscă să fie adus în ţară cu mandat, la audieri! Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală

Reghecampf, chemat de urgenţă în România. Laurențiu Reghecampf ar trebui să se prezinte de urgență la audieri la Secția de Poliție Buftea, unde ar urma să fie audiat cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei, în urma plângerii penale făcute chiar de Anamaria Prodan. În caz că nu se va prezenta la audieri, antrenorul celor de la Neftci Baku, din Azerbaidjan, ar putea fi adus în țară cu mandat! „Normal că știu unde sunt bunurile familiei. Am avut ceva timp să aflu. Dar, repet, problemele acestea sunt ale familiei mele și sper să le rezolv urgent!”, a mai declarat sexy-impresara.

Citeşte şi: Anamaria Prodan lansează prima colecţie de NFT-uri. Cum arată avatarul digital al impresarei, cu tatuaje și decolteu

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră. Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Pordan, pentru Click!. „Normal că știu unde sunt bunurile familiei. Am avut ceva timp să aflu. Dar, repet, problemele acestea sunt ale familiei mele și sper să le rezolv urgent!”, a mai declarat sexy-impresara.

Citeşte şi: Anamaria Prodan intră în afacerile imobiliare. „Prodan Residence. În curând”

La procesul de divorț, urmează să se soluționeze, definitiv, și problema pensiei alimentare pe care antrenorul trebuie să o plătească fiului său și al Anamariei Prodan. La ultima înfățișare, în luna iulie, judecătorii de la Tribunalul Ilfov hotărâseră ca Laurențiu Reghecampf să plătească o pensie alimentară de 2.000 de euro.

„Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în doi ani să nu-l vadă, deci este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute! Eu, Anamaria Prodan, am mers mai departe, mi-am învățat lecția și am hotărât să nu mai vorbesc despre nimic din viața mea! Eu și copiii mei vrem sa terminam mai repede acest divorț și să uităm de absolut tot! Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok! Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute. La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună! Multumesc mult și vă rog să ne întrebați de alte lucruri de acum înainte, nu despre Reghecampf!”, a mai declarat Anamaria Prodan.