Reghecampf rupe tăcerea! Dan Alexa, adevăratul motiv al divorțului de Anamaria Prodan: „Nu mi-aș fi închipuit niciodată că poate să facă așa ceva!”

Laurenţiu Reghecampf a fost invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruţă, unde a dat detalii incredibile din relația cu Anamaria Prodan. Antrenorul a vorbit despre divorţ, dar şi despre adevpratul motiv pentru care a plecat de acasă!

18 feb. 2022, 22:11
Reghecampf rupe tăcerea! Dan Alexa, adevăratul motiv al divorțului de Anamaria Prodan: „Nu mi-aș fi închipuit niciodată că poate să facă așa ceva!”
Reghecampf rupe tăcerea! Dan Alexa, adevăratul motiv al divorțului de Anamaria Prodan

Reghecampf rupe tăcerea! Dan Alexa, adevăratul motiv al divorțului de Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova vine cu replici usturătoare după atacurile Anamariei Prodan, la podcast-ul lui Cătălin Măruţă, care va fi difuzat duminică, 20 februarie 2022.

Reghecampf rupe tăcerea! Dan Alexa, adevăratul motiv al divorțului de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a făcut mai multe declarațiile incredibile! „În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic!”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, dezvăluire-bombă despre divorțul de Reghecampf. Lovitură de teatru: ce s-a întâmplat la notar

Antrenorul a comentat şi incidentul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa: „Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci!”.

Reghecampf vrea să se întoarcă la Anamaria Prodan! Singurul lucru care împiedică marea împăcare: „A aflat prea târziu!”

„Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva. La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama… Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria. Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi, pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu, eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

@robertan9 #reghe #reghecampf #anamariaprodan ♬ sunet original – Robert

Anamaria Prodan, mesaj către Reghecampf de Ziua Îndrăgostiților. Cu cine a petrecut sexy-impresara de Valentine’s Day

„E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care la un moment dat îi vor dăuna lui Bebe. Ce treabă are ea cu Corina? Ea știe foarte bine că nu are nici o implicare Corina, pentru că eu m-am despărțit de ea. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă și aș fi vrut ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.