Reghecampf, prima reacţie după scandalul de la NAŢIONALĂ

Laurenţiu Reghecampf, a susţinut, luni, o conferinţă de presă în Antalya, în care a vorbit despre decizia de a nu-i trimite la echipa naţională pe cei şase jucători convocaţi de Anghel Iordănescu.

RomaniaTV.net
25 ian. 2016, 17:16
Reghecampf, prima reacţie după scandalul de la NAŢIONALĂ

Laurenţiu Reghecampf a declarat că Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Adrian Popa şi Nicolae Stanciu au rămas în cantonamentul Stelei deoarece nu a fost de acord ca cei şase să rămână la echipa naţională pe toată durata stagiului de pregătire.

CITEŞTE ŞI Scenariu ŞOC în LIGA I. Reghecampf, SUSPENDAT până la finalul SEZONULUI

„Este un program pe care noi nu-l vedem în ordine pentru că avem şi noi antrenamente. Nu este ok, aţi văzut ce s-a întâmplat şi în Italia şi ce reacţii au fost. Nu e normal un astfel de cantonament acum.

Pe Pintilii am ţinut să-i explicăm selecţionerului că vrem să-l ţinem pentru că-l avem doar pe Muniru apt, iar meciurile amicale nu le putem amâna. Iordănescu ne-a zis că ne-a pus patru soluţii la dispoziţie, dar n-a fost aşa. Apoi ne-a zis că-i lasă pe Niţă şi Toşca şi să rămână doar patru jucători. Nu e corect nici aşa! Adică ei erau selecţionaţi de ochii lumii, să vină şi ei acolo, adică n-aveau şanse să meargă la Euro. N-am fost de acord să meargă de pe 24 ianuarie şi să stea până la final. Nu e nici o răutate sau vreo lipsă de respect. Am vrut să ajutăm! Dar cum să mergem la meciurile amicale cu 14 jucători? N-am ajuns la un numitor comun.

Nu e dată oficială, nu avem pentru ce să ne temem de vreo pedeapsă. Jucătorii Stelei vor la naţională, nu la o selecţionată divizionară. Voiam să fiu mai dur în conferinţa asta, dar m-am mai liniştit. Aştept să văd ce zic cei de la FRF şi mai vedem. Nu mi-e teamă! Cum să depuncteze Steaua? E un regulament, lucrurile sunt clare”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.