Regimul doctorului Virgiliu Stroescu care te aduce la dimensiuni de top-model: „Au venit cu 140, 150 de kg și i-am adus la 70. Trebuie să fie jumătate apă!”

Un preparat cu efect miraculos te poate ajuta să slăbești mai repede. Doctorul Virgiliu Stroescu a dezvăluit secretul său în cadrul unui podcast. Medicul afirmă că o persoană poate pierde până la un kilogram pe zi dacă mănâncă un preparat foarte cunoscut în bucătăria românească.

02 feb. 2024, 23:03
Regimul doctorului Virgiliu Stroescu care te aduce la dimensiuni de top-model: „Au venit cu 140, 150 de kg și i-am adus la 70. Trebuie să fie jumătate apă!”
Dr. Virgiliu Stroescu, despre alimentele care ne ucid lent: „În 2021, am avut mai multe decese ca în toata Europa”

Dr. Virgiliu Stroescu, medic primar în endocrinologie şi doctor în medicină, a dezvăluit o parte din dieta sa secretă cu care şi-a ajutat pacienţii să revină la o greutate normală. Dr. Virgiliu Stroescu spune că, dacă va doriți să slăbiți rapid, trebuie să beți doar supă de trei ori pe săptămână. ”Când cineva e foarte gras și vrea să slăbească masiv și am oameni care au venit cu 140, 150 de kg și i-am adus la 70. Luni, miercuri si vineri numai supă, 2-3 l de supă, nimic altceva. Și după o lună se obișnuiește perfect organismul. Azi e post, azi e supă, azi e mâncare obișnuită. Supa cât mai vegetală, cât mai gustoasă, dar să aibă jumătate apă. Că daca ai o cremă de aia, după ce mănânci te faci dublu. Trebuie să fie jumătate apă. Te scoli dimineata, îți bei supa. Ai 2 litri, iti bei apa, te-ai săturat, pleci sătul că ai băut supa, după o oră-două te cheamă că iese afară apa si ziua aia ai slabit 1 kg sau jumătate de kg.

Dr. Virgiliu Stroescu dezvăluie regimul său secret de slăbit

Într-o zi de post negru se scade în grame și zeci de grame. Dacă eu bag mâncare și rămân la aceeași greutate, dacă nu o bag nu trebuie să scadă greutatea. Nu-i logic? Deci eu mănânc normal și mănânc aceeași chestie, am aceeși greutate. O zi nu mănânc nimic nu e evident că am slabit. E o zi pe săptămână, o zi pe săptămână supă și dai mai puțintel”, spune medicul Virgiliu Stroescu pentru Gândul.

Mai mult decât atât, medicul mai are un pont pentru cei care vor să slăbească: să bea o dată pe săptămână numai apă. El face asta miercurea, potrivit sursei.

”Eu am făcut o chestie din aia, m-ați provocat, având niște probleme mai interesante. Miercurea, în mijlocul săptămânii, nu beam decât apă. Câteva săptămâni sințeam… După o perioadă organismul a învățat. Ba, din contră, era ziua cu cea mai mare energie a mea”, mai spune renumitul medic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Dr. Virgil Stroescu dezvaluie care e OTRAVA din farfurie: Cele mai bune alimente sunt cele vii – Care sunt cele TOXICE

„Adevărul poartă fesul. Cine știe adevărul nu poate fi manipulat. Și atunci, ca sa manipulezi lumea, trebuie sa ascunzi adevărul. Orice gram de alcool omoară neuronul. Si neuronul inseamna inteligenta, inseamna tot. Alcoolul e toxic.  Cele mai bune alimente sunt cele care sunt vii… și în fruntea lor stau cele pe care le face pământul, cele pe care le gasim in copac sau le găsim în grădină. Au viata in ele. Ne feresc de boli, ne regenereaza, ne vindeca.

Dr. Constantin Dulcan dezvăluie „tehnica ce te ajută să vindeci orice boală”

Cei care consuma vegetale nu vor face cancer. Cei care mananca fibre, nu vor face cancer de colon, Cei care nu mananca vor face cancer de colon ptc fibrele sunt exact ca mopul. Arunci ceva murdar pe jos, dai cu mopul, s-a șters. Vin fibrele, curăță tot, absorb tot.

DR. STROESCU: Carnea e moartă, e cadavru, hrana anumală nu e sănătoasă pentru om. Cafeaua e un drog

Carnea e moarta, e cadavru. Ce mananci, unde e viata din ea? De aceea toată hrana animală nu e sanatoasa pentru om, nu e sănătoasă că nu e vie. Daca o și procesăm, devine foarte nesanatoasa. Avem toxice: cafea tutun alcool, droguri. Toate sunt toxice, ne intoxică.

Cafeaua este un drog, o otrava care nu face bine, are zeci de actiuni rele, favorizeaza boala canceroasa. În special, unul din cele mai nenorocite cancere, la pancreas. Apoi, pentru că e prajită la peste 200 de grade, nu mai ramane in ea nimic viu. Și a doua problemă: grasimile incinse dau substante care sunt cancerigene. Cine bea cafea multa are risc de a face cancer foarte mult.

DR. VIRGIL STROESCU: Laptele e incredibil de bine gandit de Dumnezeu

Laptele e incredibil de bine gandit de Dumnezeu. Gândiți-vă, un copil poate consuma un an numai zeama asta albă și își dublează greutatea numai cu zeama asta albă. Are tot, tot ce trebuie. A pus Dumnezeu in lapte tot ce trebuie.

Mai ales marii sportivi. Au cele mai mari performanțe cand sunt vegetarieni. Pentru că aici e viața.

DR. VIRGIL STROESCU a explica când face rău zahărul

Zahărul este o substanță foarte necesară organismului ca glucoza. Când glucoza și fructoza merg împreună, în cantități mici sunt foarte sănătoase.  Cand mancam fructe ne ajuta, că au fructoză, glucoză. Când sunt in cantitate foarte mare, devin toxice. Și devin atat de periculoase incat poti sa faci diabet, îți scade imunitatea.

Leon Dănăilă îl contrazice pe Virgiliu Stroescu: „Toţi axonii cerebrali sunt mielinizați cu grăsime. Dacă facem restricție la grăsime, creierul suferă foarte mult”/ Stroescu: „Carnea e cancer”
Dimineata trebuie  sa mancam bine sa fie stomacu plin, jumatate din alimentatia zilei sa fie facuta dimineata. Nu trebuie să ne grăbim. Stai un sfert de oră, jumătate de oră să mănânci… Nu ne grăbește nimeni.

Mestecam bine, nu bem apă la masă, ci înaintea mesei, ca să spele tubul digestiv. Mâncăm ce trebuie. Mâncăm fructele inainte nu după ce am mâncat.

Sunt reguli si atunci e sanatos. Dacă pe toate le pui de-a-ndoaselea, cum să fie?  Si apoi de ce sa mananci in grabă? Pai mai poti mesteca bine? Iti mai face bine hrana? Atunci nu poti sa fii sanatos”, a declarat medicul nutriționist Virgil Stroescu, în exclusivitate, la Realitatea PLUS, în emisiunea Controversat cu Ionela Arcanu.