Regina Elisabeta a Angliei a participat la primul apel video pe Zoom cu ocazia Zilei Îngrijitorilor

Regina Elisabeta a II-a a participat la primul apel video public, alături de Prințesa Anne și alte patru femei, îngrijitoare din Marea Britanie. Discuția a avut ca tema situația actuală impusă de pandemie de coronavirus, dar și probleme cu care se confruntă cetățenii.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 10:28
Regina Elisabeta a Angliei a participat la primul apel video pe Zoom cu ocazia Zilei Îngrijitorilor

Dintr-o sală a Castelului Windsow, Regina a petrecut 20 de minute vorbind cu restul femeilor despre experiențele prin care au trecut și punând întrebări despre presiunile cu care se confruntă. Într-un videoclip distribuit pe contul de Twitter al Familiei Regale, Regina Elisabeta se arată interesată de discuția purtată, dar și despre poveștile auzite.

Citește și: CORONAVIRUS. Regina Elisabeta a fost văzută pentru prima oară călărind de la începutul pandemiei – FOTO

”Interesant să asculti toate poveștile și poveștile tale. Sunt foarte impresionat de ceea ce ai realizat deja. Mă bucur foarte mult că am putut să mă alătur astăzi.

Discuția purtată pe platforma Zoom a avut loc pe 4 iunie, însă a fost distribuit abia astăzi pe contul de Twitter al Familiei Regale. Prințesa Anna a purtat discuția din domiciliul personal din Gatcombe Park, Gloucestershire.

Atât regina, cât și ducele și ducesa de Cambridge, prințul Charles și ducesa de Cornwall, au participat la o serie de apeluri video cu mai multe organizații de caritate.