Regina Elisabeta a II-a călătorea mereu cu o pungă cu propriul sânge. Regula bizară respectată de toți membrii Familiei Regale

Sunt multe reguli neobișnuite urmate de Familia Regală. Spre exemplu, atunci când călătoresc, membrii Familiei Regale trebuie să aibă cu ei o pungă cu propriul sânge.

11 sept. 2022, 12:10
Regina Elisabeta a II-a călătorea mereu cu o pungă cu propriul sânge. Regula bizară respectată de toți membrii Familiei Regale

Probabil vi se pare un obicei foarte ciudat, însă pentru ei e cât se poate de normal. Duncan Larcombe, un fost editor regal al The Sun, a confirmat că Regina Elisabeta a II-a călătorea mereu cu o pungă cu propriul sânge.

De unde vine acest obicei ciudat respectat de membrii Familiei Regale

Luatul pungii cu propriul sânge la fiecare călătorie era un obicei pe care îl respectau și Regele Charles al III-lea și William. Ei erau însoțiți și de medicul regal în permanență. Era o măsură de precauție, în cazul în care se întâmpla ceva.

„Dacă este vorba de regină, de prințul Charles sau de prințul William, aceștia vor avea medicul regal cu ei, cu o pungă plină de propriul sânge, în caz că se întâmplă ceva”, a spus Duncan Larcombe.

Puteau exista situații în care un spital ar fi fost mult prea departe de locul în care se aflau și unde s-ar fi putut produce un accident. În unele țări, se putea ca donațiile de sânge să nu fie disponibile.

Regina Elisabeta a II-a mai avea cu ea, în bagaj, bomboane, deoarece zahărul îi ajuta corpul să se adapteze mai bine schimbărilor cărora era expus din cauza călătoriilor. De asemenea, la fel ca ceilalți membrii ai familiei, avea mereu o ținută complet neagră, în cazul în care cineva de la Casa Regală ar fi murit subit.

Mai mult, un alt obiect care nu lipsea niciodată din bagajele regale era hârtia igienică, care era sigilată cu autocolante pe care doar ea le putea rupe.

În timpul călătoriilor, dacă personalul reginei nu era convins de faptul că mâncarea ar fi potrivită pentru aceasta, împacheta mâncare și apă direct din Anglia.

Citește și Prințul William îi mulțumește Reginei Elisabeta pentru tot ce a făcut pentru el: „Eu am pierdut o bunică. A fost alături de mine în cele mai triste zile din viaţa mea. Mă simt incredibil de recunoscător”

Citește și Moartea Reginei Elisabeta a II-a i-a adus din nou împreună. William, Kate, Harry și Meghan s-au întâlnit la Castelul Windsor