Regina Elisabeta a II-a, în baston. Este prima oară în ultimii 17 ani când monarhul apare astfel în public FOTO

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost văzută marţi în timp ce mergea cu un baston, utilizând pentru prima dată acest accesoriu în cadrul unui eveniment public după anul 2004, când a suportat o operaţie la un genunchi.

12 oct. 2021, 16:57
Regina Elisabeta a II-a, în baston. Este prima oară în ultimii 17 ani când monarhul apare astfel în public FOTO

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, purtând o ţinută vestimentară albastră, cu palton şi pălărie asortată, a asistat la o ceremonie organizată la Catedrala Westminster din Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion, o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică.

Pentru a intra în catedrală, regina Elisabeta a II-a nu a folosit intrarea principală, ci una secundară, pentru a scurta traseul pe care îl avea de parcurs.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a, şoferiţă la 95 de ani. Monarhul a fost filmat conducându-şi maşina către grajdurile regale VIDEO

Regina Elisabeta, în baston

Biroul de presă de la Palatul Buckingham nu a dorit să facă declaraţii pe această temă.

La începutul acestei luni, regina a fost prezentă în Scoţia, la Holyrood, sediul parlamentului scoţian, la deschiderea oficială a noii legislaturi. Însoţită de prinţul de Wales, Charles, şi de soţia acestuia, ducesa de Cornwall, Camilla, regina a făcut referire la valorile pe care populaţia le aşteaptă de la reprezentanţii săi aleşi la scrutinul scoţian din mai: „Înţelepciune, dreptate, compasiune şi integritate”.

Devenită regină la vârsta de 25 de ani, Elisabeta a II-a domneşte în Marea Britanie de aproape şapte decenii.

Soţul ei, prinţul Philip, a murit pe 9 aprilie 2021 la vârsta de 99 de ani.

Citeşte şi Detalii neştiute din agenda Elenei Ceauşescu. Tovarăşa o copia pe Regina Marii Britanii şi ascundea că fusese slujnică. „Nimeni nu putea să o atingă”

Regina, în baston


loading...
Partenerii noștri