Tatăl lui Meghan, atac dur la Prinţul Harry, după interviul de la Oprah: „Toţi facem greşeli, dar niciodată n-am jucat biliard dezbrăcat şi nu m-a îmbrăcat ca Hitler”

Tatăl înstrăinat al lui Meghan Markle, Thomas, a respins marţi afirmațiile fiicei sale, care a declarat în interviul de la Oprah că a „trădat-o”, atacându-l totodată pe ginerele său, Prinţul Harry, la adresa căruia a făcut şi următoartea remarcă: „Toți facem greșeli - dar nu am jucat niciodată biliard gol sau nu m-am îmbrăcat ca Hitler, cum a făcut Harry".

09 mart. 2021, 13:56
Tatăl lui Meghan, atac dur la Prinţul Harry, după interviul de la Oprah: „Toţi facem greşeli, dar niciodată n-am jucat biliard dezbrăcat şi nu m-a îmbrăcat ca Hitler”

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, spune că și-a cerut scuze de 100 de ori pentru că a făcut o înțelegere cu un fotograf paparazzi înainte de nunta regală din 2018 și a îndemnat cuplul să meargă să-l vizite, acum că aceştia locuiesc la doar 100 km de reşedinţa sa din California. Acesta a mai opinat, de asemenea, că Familia Regală nu este rasistă, numind pretențiile lui Meghan și Harry, acesta catalogând drept „rahaturi” afirmaţia acestora că Palatul Buckingham era îngrijorat că Archie ar putea avea o piele prea întunecată, dată fiind moştenirea genetică a mamei sale, el considerând că a fost probabil vorba despre o „întrebarea prostească”.

Am un mare respect pentru membrii familiei regale şi nu cred deloc că familia regală britanică este rasistă. Nu cred că britanicii sunt rasişti, cred că cei din Los Angeles sunt rasişti, California este rasistă, dar nu cred că britanicii sunt rasişti„, a declarat Thomas Markle pentru postul ITV. „Lucrul acela despre ce culoare va avea bebeluşul sau cât de închisă va fi pielea lui…. bănuiesc şi sper că era doar o întrebare prostească rostită de cineva. Ar putea fi vorba despre cineva care a pus o întrebare prostească mai degrabă, decât despre un rasist absolut„, a adăugat tatăl ducesei de Sussex. „Toată această chestiune despre culoare şi despre cât de închisă va fi pielea bebeluşului reprezintă o prostie„, a mai spus el.

Thomas Markle a făcut aceste afirmaţii la Good Morning Britain, după ce a urmărit luni seara interviul Oprah cu fiica sa Meghan și soțul acesteia, interviu urmărit cu 11,4 milioane persoane în Marea Britanie și alte câtvea zeci de milioane la CBS, în SUA, ​duminică seara. Meghan spusese că nu ar putea să-l rănească pe fiul ei, Archie, în felul în care propriul său tată a „trădat-o”, recunoscând că „i-a fost greu să se împace” cu Thomas după ce acesta a insistat că el nu a vorbit cu mass-media. Aceasta a spus, citată de Daily Mail: „Mă uit la Archie, mă gândesc la acest copil și cu adevărat nu-mi pot imagina să fac nimic care să-i provoace în mod intenționat durere copilului meu”.

Citeşte şi Meghan Markle vine cu dezvăluiri-bombă: „Pur și simplu am vrut să nu mai fiu în viață”. Familia regală a venit şi cu acuzaţii de rasism!

Thomas Markle a replicat că „şi ea m-a dezamăgit și pe mine”. „Simt şi că ea m-a dezamăgit. Eram pe un pat de spital când am vorbit ultima oară împreună şi de atunci nu am primit veşti de la ea – nu i-a păsat dacă muream”, a mai spus el.

„Concluzia este că nu m-a pierdut, a făcut o declarație spunând că m-a pierdut, dar nu m-a pierdut. Aș fi fost mereu acolo pentru ea, sunt acolo pentru ea şi acum dacă ea doreşte”, a mai spus el. După care, tatăl lui Meghan: „Toți facem greșeli – dar nu am jucat niciodată biliard gol sau nu m-am îmbrăcat așa cum a făcut-o Harry, ca Hitler”. Tatăl lui Meghan face astfel referire la o excursie a lui Harry la Las Vegas, unde s-a dezbrăcat într-un hotel şi a juca biliard, iar altă dată, pe când avea 20 de ani, a purtat uniformă nazistă la o petrecere.

Citeşte şi Reacţii dure faţă de interviul acordat de Meghan la Oprah. „Trădare ruşinoasă faţă de regină. Discuţia a fost o absurditate josnică”

Thomas şi fiica lui au o relaţie destul de rece după ce fosta actriţă americană s-a căsătorit cu prinţul Harry în 2018. Thomas Markle, fost director de lumini care a lucrat pentru mai multe seriale TV americane, a renunţat să mai vină la nunta fiicei sale, întrucât a fost operat pe inimă cu câteva zile înainte de ceremonie.

Întrebat ce părere are despre interviul pe care Meghan şi Harry l-au acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Thomas Markle a spus că ducii de Sussex „au exagerat prea mult” şi că ar fi trebuit să mai aştepte înainte de a acorda astfel de interviuri, întrucât soţul reginei Elisabeta a II-a, prinţul Philip, este spitalizat în această perioadă. „Ar fi trebuit să mai aştepte, ţinând cont de vârsta reginei şi de vârsta prinţului Philip„, a precizat el.