Regina Elisabeta a II-a şi-a petrecut noaptea în spital. Este prima oară când a fost internată, în ultimii opt ani

Regina Elisabeta a II-a petrecut noaptea de miercuri la spital pentru verificări preliminare şi se află acum la Castelul Windsor, a anunţat Palatul Buckingham.

22 oct. 2021, 08:34
Regina Elisabeta a II-a şi-a petrecut noaptea în spital. Este prima oară când a fost internată, în ultimii opt ani

Regina Elisabeta a II-a a revenit joi de la un spital privat din centrul Londrei şi se găseşte în formă bună, a mai spus Palatul. Miercuri a fost anunţat că regina a anulat o călătorie în Irlanda de Nord şi „a acceptat cu părere de rău” sfatul medicilor de a se odihni în zilele următoare, după un program încărcat de angajamente publice.

Joi noapte, Palatul Buckingham a transmis: „După sfatul medical de a se odihni câteva zile, regina a mers la spital miercuri după-amiază pentru unele investigaţii preliminare, revenind la Castelul Windsor la prânz şi se găseşte într-o stare bună”.

Citeşte şi Imperiul se destramă. Regina Elisabeta a II-a rămâne fără un stat, pe care Marea Britanie l-a stăpânit în ultimii 400 de ani

Regina a călătorit cu maşina la spitalul Edward VII din Marylebone, aflat la 32 de kilometri de Windsor, şi a fost consultată de specialişti, transmite NBC. Din informaţiile BBC, verificările medicale nu au legătură cu Covid-19. Internarea ei temporară a fost din motive practice, iar regina a revenit la biroul ei joi după-amiază.

Este prima dată când monarhul a fost internat în ultimii opt ani. În 2013 a prezentat simptome de gastroenterită.

Citeşte şi Regina Elisabeta a II-a, enervată de liderii mondiali. Conversaţie privată a monarhului, surprinsă de camere VIDEO

Potrivit informaţiilor oficiale, calendarul de angajamente al reginei pentru luna octombrie cuprinde cel puţin 16 evenimente.

Este aşteptat ca regina să conducă o delegaţie regală la COP 26 de la Glasgow, conferinţă pe probleme climatice care va avea loc peste două săptămâni.


loading...